7 jednostavnih trikova uz koje će preplanuli ten trajati što duže

preplanuli ten, koža, sunčane opekline, sunčanje, zaštita od sunca, sunčanica, ulje za sunčanje, sunčanje, ulje za sunčanje, greške, najčešće greške, sunčanje, ulje za sunčanje, krema za sunčanje, mlijeko za sunčanje
1. Tuširajte se mlakom vodom. Kupke u vrućoj vodi mogu dehidrirati kožu što će rezultirati bržim guljenjem boje. Stoga izbjegavajte kupke i tuširajte se mlakom vodom te koristite hidratizirajuće ulje za tuširanje koje će pomoći da maksimalno zadržite osunčanu put.

2. Svakodnevno hidratizirajte kožu. Nakon povratka s mora najbolje je koristiti bogati maslac za tijelo, koji će kožu obilno nahraniti, i mazati se njime svaki dan.

3. Koristite ulja za tijelo. Namažite njima ruke i noge i u trenutku ćete osvježiti preplanulost, a ulje će udovima dati i sjaj te vitkiji i seksepilniji izgled.

"Bijela majica, bronzer i pink sjajilo za usne savršena su kombinacija za dame koje žele preplanulu put sačuvati što duže"

4. Pijte dovoljno vode. Kao što je bitno hidratizirati se izvana, bitno je hidratizirati se i iznutra. Unošenjem dovoljne količine vode (osam čaša dnevno) u organizam produžujete život svim stanicama u tijelu pa tako i onim površinskim, potamnjelim stanicama.

5. Jedite hranu s beta karotenom. Ovaj biljni pigment ne samo da priprema kožu za izlaganje sunčevim zrakama nego i produžuje rezultat sunčanja. Stoga svakodnevno jedite mrkvu, marelice, mango, slatki krumpir i ostalo povrće i voće bogato beta karotenom.

6. Nosite svijetlu odjeću. Bijela, odnosno odjeća svijetle boje dat će iluziju tamnije kože. Bijela majica, bronzer i pink sjajilo za usne savršena su kombinacija za dame koje žele preplanulu put sačuvati što duže.

7. Koristite mat bronzer. Nanesite ga kružnim pokretima na područje lica koje je prirodno prvo 'pod udarom' sunca: čelo, sljepoočnice, nos i jagodice. Za tijelo koristite mlijeko s efektom osunčane kože.

Izvor: zadovoljna.hr