FOTO/VIDEO  Zlatni iPhone sa Putinovim likom

Caviar iPhone 5S Supremo Putin, iphone, namijenjen ruskom tržištu, mobitel, Vladimir Putin
No, neki korisnici malo dubljeg džepa koji žele imati telefone s kojima će 'biti primijećeni' često se okreću luksuznim brandovima mobilnih kompanija poput Vertua čiji su pametni telefoni napravljeni od titana i kože i čija cijena iznosi više od deset tisuća dolara, odnosno luksuznim verzijama iPhonea koje su dodatno poboljšane i ukrašene zlatom te također koštaju više tisuća dolara.

Caviar je nedavno predstavio jedan takav model namijenjen ruskom tržištu te u ovoj kompaniji tvrde da je upravo njihova verzija Caviar Supremo Putin iPhonea 'najbolji način za izražavanje patriotizma'. Naime, ovaj smartphone, osim što je ukrašen sa zlatom, ima ugraviran portret Vladimira Putina te prvih nekoliko riječi ruske himne. Cijena za ovakvo izražavanja patriotizma nije mala te se za njega treba platiti 4,300 dolara.

Na Cnetu sarkastično dodaju kako su u Perla Penni, umjesto klasičnog Putinovog portreta, trebali ugravirati neku od poznatih Putinovih fotografija poput one na kojoj bez majice jaše konja ili fotografiju sa sibirskim tigrom jer bi tako sigurno poboljšali prodaju, prenosi dnevnik.hr. Što se opcija samog telefona tiče, ova verzija iPhonea 5S ima iste opcije kao i klasičan model te dolazi s ekranom dijagonale 4 inča, ima A7 procesor i kameru rezolucije 8MP.

Biste li vi kupili mobitel sa likom našeg predsjednika ili premijera?