Želiš više poruka, interneta i duže razgovore?

mtel

Odabirom opcije „Kupi poruke" u servisu Moj meni, SMS poruke možete slati u toku 24 sata po deset puta nižoj cijeni.

Pozivom *100# možete da aktivirate i opciju „Kupi internet" i doživite najbolje iskustvo na svom telefonu, tabletu ili laptopu uz neograničeno surfanje mobilnim internetom.

Za najbolje iskustvo neograničenog surfanja mobilnim internetom iz menija „Kupi internet" izaberite tarifne pakete 50MB ili 1GB prenosa podataka po maksimalnoj brzini sa periodom važenja od 24 sata po cijeni 1 KM ili 3,5KM, ili za duži period surfanja, iz menija „Kupi internet" izaberite tarifne pakete 250MB ili 500MB sa maksimalnom brzinom prenosa podataka i periodom važenja 7 dana i 30 dana po cijeni 5 KM ili 10 KM.

Nakon potrošene količine podataka ili isteka perioda važenja paketa koji ste izabrali i dalje ste u mogućnosti da surfate mobilnim internetom ali sa smanjenom brzinom prenosa podataka i tako nastavite da uživate u slobodi komunikacije.
A za sve Frend korisnike koji vole duže razgovore postoji mogućnost izbora dva omiljena broja iz mobilne ili fiksne mreže, sa kojima uz mjesečnu naknadu od 5 KM i uz naplatu uspostave poziva po cijeni od 0,08KM, bez PDV-a., možete razgovarati cijeli mjesec bez ograničenja.
Više informacija možete dobiti pozivom m:tel korisničkog servisa na broj 066 10 10 10.

Sponzorirani članak!