Smartphoni Lenovo konačno dostupni u Hrvatskoj

Lenovo Vibe Shot , smartphone, Lenovo Vibe Shot , Lenovo, mobiteli, smart, smarthphone
Prilikom ulaska na tržište pametnih telefona u Hrvatskoj poseban naglasak je stavljen na uređaje iz VIBE linije vrhunskih pametnih telefona uključujući Vibe Z2 Pro, Vibe X2 te Vibe Z. Današnje premijerno predstavljanje u Hrvatskoj uključivalo je i P70, S90 kao i A536.

Vibe Z2 Pro dolazi opremljen Qualcomm Snapdragon četvero jezgrenim procesorom od 2,5 GHz i baterijom od 4000mAh te mogućnošću pohrane do 32 GB, proširivo do 128 GB. Ovaj vrhunski pametni telefon, osim što omogućuje korištenje dvije SIM kartice u jednom uređaju, dolazi i s dvije kamere - stražnjom od 16 MB te sekundarnom od 5MP. Drugi uređaj iz ove vrhunske linije, Vibe X2 pokreće MediaTek 2.0 GHz True8Core procesor i baterija od 2300mAh. Vibe X2 omogućava snimanje odličnih 13MP fotografija i 5MP selfija. Veliku pažnju zaokupit će i Vibe Z2 koji donosi 13 MP kameru, dvije SIM kartice, te brzi 64-bitni procesor. Prilikom predstavljanja, Vladimir Ostojić, voditelj poslovanja pametnih telefona i tableta kompanije Lenovo u Adriatic regiji, izjavio je; „Pametni telefoni su svakako jedna od ključnih komponenti našeg uspjeha. Oni brzo postaju primarna platforma za rad, zabavu i društvene mreže za korisnike, stoga smo zaista sretni što portfolio pametnih telefona možemo predstaviti i na hrvatskom tržištu, koje je vrlo napredno i zasićeno. Ne dvojimo da uređaji iz našeg portfolija mogu odgovoriti na sve zahtjeve sofisticiranih hrvatskih potrošača."

Inovativnost i kvalitetu Lenovo pametnih telefona potvrđuju i brojne nagrade. Na nedavno održanom događanju MWC Lenovo uređaji su dosad osvojili 29 nagrada međunarodnih publikacija, dok je početkom siječnja Lenovo osvojio rekordnih 77 nagrada na događanju Consumer Electronics Show u sklopu svake kategorije u kojoj je izlagao. Inovacija nastavlja poticati transformaciju poslovnog modela Lenova, što rezultira impresivnim proizvodima koji zauzvrat potiču prodaju i profitabilnost. „Naše poslovanje vezano uz osobna računala već niz godina drži vodeću poziciju i kontinuirano raste. Integracija x86 dat će poticaj u pozicioniranju Lenova kao vrhunskog igrača na tržištu servera, dok je poslovanje s mobilnim uređajima dobilo dodatni zamah preuzimanjem Motorole. I dalje nastavljamo ulagati u inovacije i razvoj proizvoda, usporedno koristeći operativnu izvrsnost i učinkovitost kompanije Lenovo kako bismo bili što konkurentniji. Vjerujem da će i rezultati na hrvatskom tržištu i u regiji pridonijeti daljnjem rastu Lenova," izjavio je Jovan Glamočanin, direktor kompanije Lenovo za Adriatic regiju.
Cijene i dostupnost

l VIBE Z2 PRO: kod prodajnih partnera Lenova

po preporučenoj MPC od 3899,00 kuna.

l VIBE X2: kod prodajnih partnera Lenova

po preporučenoj MPC od 2999,00 kuna.

l VIBE Z: kod prodajnih partnera Lenova

po preporučenoj MPC od 2499.00 kuna.

l P70: kod prodajnih partnera Lenova

po preporučenoj MPC od 1999,00 kuna.

l S90: kod prodajnih partnera Lenova

po preporučenoj MPC od 3000,00 kuna.

l A536: kod prodajnih partnera Lenova

po preporučenoj MPC od 1099,00 kuna.

Možemo odmah najaviti i ekskluzivu - u rukama nam je upravo model Vibe Z2. Detaljan osvrt donosimo ubrzo.