Novo: prijenosni punjač sa svjetiljkom

prijenosni punjač , prazna baterija, mobiteli, punjač za mobitel, mobitel, mobiteli, punjač, punjač za mobitel, mobitel, baterija od mobitela, punjač za mobitel
Sada bezbrižno možete krenuti na plažu i ne razmišljati o praznoj bateriji - MeanIT prijenosni punjač kapaciteta je 2200 mAh.
Najveći strah vlasnicima pametnih telefona, osim straha od gubitka, zasigurno predstavlja prazna baterija na njihovom telefonu. Zbog toga su sve popularniji i povoljniji prijenosni punjači mobitela koji se jednostavno spoje na telefon i pune bateriju telefona.

Na hrvatskom se tržištu pojavio novitet - prijenosni punjač sa svjetiljkom MeanIT Ultra Capacity Power Bank dostupan u Intelkomu (www.intelkom.hr) namijenjen je punjenju svih malih prijenosnih uređaja koji imaju USB priključak za punjenje: mobilni telefoni, tableti, igraće konzole, pametni telefoni, digitalne kamere, MP3 playeri itd.

Kapacitet baterije punjača je 2200 mAh, što je dovoljno za najmanje jedno punjenje pametnog telefona (ovisno koliki je kapacitet baterije vašeg telefona). Nakon što se baterija prijenosnog punjača isprazni dovoljno ga je spojiti na računalo ili strujni adapter i ponovo napuniti. MeanIT-ov prijenosni punjač za mobitel i smartphone dolazi i s jednim korisnim novitetom, a to je LED svjetiljka koja će vam dobro doći prilikom noćnih šetnji ili pak ako noću tražite svoj mobilni telefon.


mobil.hr