Novi YouTube 6.0.11 za Android

YouTube za Android, YouTube kanali, Android Lollipop 5.0
Novi materijalni YouTube za Android u verziji 6.0.11 izgleda odlično, naravno da vam se taj novi koncept preklapanja, tematskih boja i slaganji stvari jedne preko druge, općenito sviđa. Korisnički avatar je i ovdje okrugli, baš onakav kakvim ga Google želi, a alatna traka je obojana u onu jarku youtubeovski crvenu, koja se ako već ližete Lollipop prelijeva i preko statusne trake na uređaju pa niste sigurni hoće li vam zacrvenjeti i dlanove.

YouTube kanali su u ovoj novoj izvedbi dobili pristup YouTube API-ijima pa će alatna traka biti obojena bojom kanala, a u ovom našem slučaju prikazuje logo s onom tamnom rupičastom pozadinom i izgleda ekstra cool.

Da se ne bi sve svelo na kozmetiku, prikrivanje prišteva i crtanje obrva, Google je dodao i par poboljšanja po pitanju funkcionalnosti pa ćete primijetiti i još bolje filtriranje rezultata vaših pretraga po tipu sadržaja, vremenu objave, trajanju, kvaliteti, podnapisima, 3D, uživo i sličnim.

Kad smo već kod YouTubea i sve popularnijeg SmartphoneHrvatska YouTube kanala, ako već niste iskoristite priliku pa se pretplatite klikom na link: Subscribe!

Novi materijalni YouTube za Android bi se uskoro trebao pojaviti u Trgovini Play, a ako vam se ne čeka preuzmite apk paket kilkom na link u nastavku i instalirajte odmah i sad.

YouTube 6.0.11 Download