Novi WhatsApp može isključiti potvrdu čitanja

poruka pročitana, WhatsApp, mobilne aplikacije, WhatsApp, android, u Trgovini Play
Premda je riječ o praktičnoj značajci, mnogi su negodovali pa još noviji WhatsApp ima opciju isključivanja ali donosi i nove heads-up obavijesti za one koji već ližu Lollipop Android.

Ako ste jedan od ti koji bez WhatsAppa ne mogu, a one nove plave kvačice vam zagorčavaju život znajte da nova verzija WhatsAppa za Android donosi opciju isključivanja te praktične, a čini se ujedno i mrske opcije potvrde čitanja isporučene poruke. Poželite li se i dalje praviti blesavi WhatsApp za Android verzije 2.11.444 u postavkama nudi opciju isključivanja slanja potvrde čitanja no znajte da to funkcionira u pa smjera pa ni vi nećete znati kada su drugi pročitali vašu poruku.

Druga zanimljiva novost je podrška za heads-up obavijesti za one na Lollipop Androidu pa će se obavijesti o pristiglim WhatsApp porukama prikazivati u gornjem lijevom kutu u obliku plutajućih obavijesti preko bilo koje od aplikacija, koju koristite u datom trenutku.

Znajte da je zasad ta nova verzija WhatsAppa dostupna samo preko njihova službenog web sita, a uskoro će se pojaviti i u Trgovini Play u obliku standardne nadogradnje.

Smeta li i vas to što drugi sada znaju kada ste pročitali njihovu poruku ili vam je to nešto što je WhatsAppu nedostajalo sve ovo vrijeme?