Kako koristiti WhatsApp i Viber bez internet veze?

WhatsApp, novosti, razgovori, WhatsApp, brisanje, WhatsApp, viber, viber, Viber Out, WhatsApp, WhatsApp, WhatsApp, WhatsApp, WhatsApp, WhatsApp, WhatsApp, WhatsApp
Ako niste, onda je vrijeme da saznate kako ostati u kontaktu sa svojim bližnjima koristeći ovu aplikaciju čak i kad nemate mogućnost povezivanja na internet.

Ono što se donedavno činilo nemoguće sada je moguće. S prijateljima možete biti povezani i bez interneta. Da biste to uspjeli trebate nabaviti SIM karticu imena ‘ChatSim' koju izdaje vlasnik jednog talijanskog teleoperatera, prenosi B92.

Ta kartica je ista kao i bilo koja druga, ali ima posebni dodatak za davanje usluge slanja poruka pa omogućava korisnicima slanje poruka preko aplikacija poput WhatsAppa, Linea, Messengera ili Vibera i to besplatno. S obzirom da se radi o internacionalnoj kartici može se koristiti bilo gdje u svijetu.

Ovo je odlično rješenje za ljude koji često putuju pa imaju problema sa stalnim spajanjem na internet i prebacivanjem s jedne mreže na drugu.

Kartica košta 10 eura uz dodatnu nadoplatu 10 eura za usluge korištenja, a može se koristiti godinu dana.