Je li ovo savršeno rješenje za one kojima se stalno prazni baterija pametnog telefona?

pozivi, bivša cura, poruke, oprez, sms poruke, pozivi, hercegovački vicevi, mobitel, slova, frizerka, sms, sms poruke, čitanje, android, Android 4.2 operativni sustav, na Android platformi, mobiteli, Izdržljiva baterija, baterija, zavođenje, poruke, mobitel, prazna baterija, baterije, potrošnja baterije, Izdržljiva baterija, baterija, sms, sms poruke, ljubavne poruke, čestitka, Uskrsna čestitka, sms, SMS poruka, studentica, baterija, Izdržljiva baterija, otkriće, wi fi, potrošnja baterije, baterija, prazna baterija, 5G, 5G mreža, uvođenja 700 MHz radijskih frekvencija, mobilni telefon, pametni telefoni, android, virus, mladi, život s roditeljima , roditelji

Do sada se pojavio popriličan broj, što boljih što lošijih ideja koje bi u perspektivi mogle anulirati frustraciju (pre)brzim pražnjenjem baterije vašeg smartphonea, uglavnom je riječ o dodatnim punjačima kojima ćete moći "udahnuti novi život" svojem mobitelu. O tome kakav ćete punjač odabrati odlučujete sami, ovisno kakav model, kojeg proizvođača koristite, koliki je inicijalni kapacitet baterije na vašem pametnom telefonu i o dodatnim, brojnim faktorima...

Projekt koji je predstavio dizajner Tsing Chih-Hsien mogao bi osvojiti tržište iz više razloga; jednostavan je za korištenje, uvijek ga možete imati sa sobom i ekološki je prihvatljiv, što je u današnje vrijeme iznimno bitna stavka.

Stvarčica je nazvana "Mini power" i nije riječ o klasičnom punjaču za baterije pametnih telefona, nego o spremnicima koji u sebi imaju akumuliranu "energiju" dostatnu za dva, četiri ili šest sati normalnog rada pametnog telefona. Pritom je riječ o biorazgradivim kućištima koje nemaju plastike ili sličnih materijala koji bi mogli štetiti okolišu.

Za svoj koncept Chih-Hsien je dobio prestižnu nagradu Red Dot Award, koja će mu osigurati zanimanje javnosti ali i potencijalnih ulagača. Još uvijek je riječ o idejnom projektu i nije objavljeno kada bi se, po kojim cijenama i za koje modele pametnih telefona mogli početi proizvoditi i prodavati ovi malen, dodatni spremnici energije kojima ćete se spasiti o prazne baterije bez obzira gdje se nalazite i jeste li u mogućnosti napuniti istu.

zimo.hr