Aplikacija Meerkat konačno je dostupna i za Android uređaje

meerkat

Istina, riječ je, za sada, o javnoj beta verziji koja je u fazi testiranja, ali bolje i to nego da Meerkat ne postoji za Android, što su mu mnogi uzimali kao ekstremnu manu. Pogotovo onaj dio korisnika koji se otkako je Meerkat ugledao svijet jednostavno pomamila za njegovim mogućnostima.

Jednostavna aplikacija kojoj je osnovna, zapravo jedina namjena streaming video zapisa na Twitteru izazvala je popriličnu "buru", što zbog popularnosti, što zbog činjenice da je u inicijalnoj verziji imala "bug" koji je "zločestim momcima" omogućavao da video zapis koji ste odlučili "streamati" zamijene svojim.

Ali, iz kompanije su ubrzo objavili kako je nedostatak eliminiran, vjerojatno je odmah nakon toga ekipa programera odradila posao potreban da bi se Meerkat mogao koristiti i na Androidu. Svi korisnici uređaja s instaliranim Android OS-om moraju se prijaviti za sudjelovanje u Meerkat Android Beta programu, a ako ste jedan od takvih, to možete učiniti ako posjetite ovaj link.

Za sada nije poznato da li je broj mjesta za sudjelovanje u testiranju aplikacije na Androidu ograničen, jer iz Meerkata nisu poslali nikakvu službenu obavijest vezanu uz brojne upite korisnika. Stoga, ako vas interesira kakve mogućnosti Meerkat nudi na Androidu i želite koristiti ovu zanimljivu aplikaciju, prijavite se na spomenutoj web adresi i krenite odmah s korištenjem.

Nema sumnje kako će u Meerkatu otvaranje vrata Androidu donijeti dodatno rapidno povećanje broja korisnika, jer ako se zna da je usprkos činjenici da je bila dostupna samo na Apple iOS-u aplikacija polučila briljantan uspjeh, za očekivati je kako će se "histerija" dodatno raširiti nakon što je moguće korištenje i na Googleovom mobilnom operativnom sistemu.

Agencije