FOTO  Messi Mostarcu izbio 37.223,40 KM iz džepa

Liga prvaka, Liga prvaka, Liga prvaka, Liga prvaka, Mario Mandžukić, Bayern, Liga prvaka, Liga prvaka, nogomet, bešiktaš, Arsenal, nogomet, Liga prvaka, uefa liga prvaka, nogomet, Manchester City, Bayern München, Liga prvaka, uefa liga prvaka, Rezultati utakmica, messi, leo messi, kladionica, Liga prvaka, pretučeni navijači, uefa liga prvaka, nogomet, Aguero , Manchester City, liga prvaka osmina finala, Liga prvaka, nogomet, uefa liga prvaka, Liga prvaka
Rezultat je mogao biti u uvjerljiviji da je Messi iskoristio priliku u zadnjim sekundama utakmice kada je šutirao penal. No loše je pucao, po sredini, a kad mu je Hart pružio drugu šansu, odbio je loptu do njega, na kraju je glavom promašio prazna vrata.

Messi možda nije svjestan, a vjerojatno nije ga i briga koliko je igrača popadalo na kladionici zbog njega. Kada mislite da vas neće u životu, da ste najveći ‘nezer' samo pogledajte ove listiće i budite sretni što se vama to nije dogodilo.

‘Messi postiže gol' je jedini promašaj igrača koji je u sportskoj kladionici Premier u Mostaru uplatio dva identična listića sa mogućim dobitkom od 37.223,40 KM.

crnjaci.com