Majka odahnula kad je čula da joj je sin mrtav: 'Sada sigurno gori u paklu'

majka, sin, smrt
...i lipnju je na Twitteru vidjela fotografiju tijela svog sina.

Danas kaže kako je bila shrvana, ali da joj je u istom trenutku i laknulo jer je to značilo da njen sin sada gori u paklu te više ne može nauditi nevinim ljudima. Prenosi Dnevnik.hr.

Ona kaže kako je njen sin bio brižan dječak za kojeg je postala zabrinuta kad je s 14 godina pustio dugu kosu, počeo slušati heavy metal te počeo piti i pušiti marihuanu.

Vjeruje da je njegova transformacija u džihadista započela kad se u teretani počeo družiti s nekim novim ljudima. Ubrzo je promijenio svoje ime u Abdul Hakim te počeo paziti na to je li hrana koju jede halal ili nije. Kuhao je u drugačijem posuđu od ostatka obitelji jer je njihova hrana 'zagadila to posuđe'.

'Poštovala sam njegovu želju da postane musliman, ali on nije poštivao moje pravo da budem sekularna i stalno je ponavljao svom bratu da će ići u pakao ako ne prijeđe na islam', rekla je Sally.

Tu i tamo bi se javio telefonski majci. U jednom od tih razgovora rekao je kako se oženio s djevojčicom od 13 godina koja ne govori engleski. Njenoj obitelji dao je kravu u zamjenu za djevojčicu.

Thomasa su u tim krugovima zvali 'bijela zvijer' te je bio poznat po svojoj nemilosrdnosti. Ubijao je kršćane, palio crkve i škole...

'Zamislite da na Twitteru otkrijete da vam je dijete mrtvo. I da vam u isto vrijeme lakne i da budete shrvani. Shrvani jer je dijete koje ste donijeli na ovaj svijet ubijeno nakon što mu je ispran mozak. Lakne vam jer shvatite da smrt vašeg djeteta znači da više ne može nauditi nevinim ljudima', ispričala je Sally svoju stranu priče.