Koncert Tarika i Adnana u sklopu premijere filma Mlad i glup 3 u Mostaru

mlad i glup, kosača, hrvatski dom herceg stjepan kosača, Herceg Stjepan Kosača, film, Mlad i glup 3, Herceg Stjepan Kosača

„Mladima bih poručio da dođu na premijeru novog filma „Mlad i glup3" i koncert Adnana i Tarika, gdje ce imati priliku pogledati pet mojih filmova i čuti kakva se priča krije iza svakog filma i kako su oni nastali. I naravno podjelit ću s publikom moj početak kako bi to bila poruka svima, da nikad ne odustanu", kazao je redatelj Đenis Hujić.

Kratkometražni film pod nazivom „Mlad i glup" (treći dio)reditelja Đenisa Hujića će održati premijeru u četvrtak, 3. prosinca u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača s početkom u 20:00 sati. Pored filma publiku će zabavljati svojim koncertom Adnan i Tarik, zvijezde regionalnog natjecanja „X Faktor Adria".
Prije premijere trećeg dijela publika će imati priliku pogledati i prva dva filma „Mlad i glup", koji govore o današnjoj situaciji među mladim ljudima, te koliko je novac bitan faktor u svim životnim sferama.

„Moja očekivanja dva dana prije premijere su i više nego dobra. Ja vjerujem kako će se mladi, a i stariji odazvati, jer Mostar je grad koji podržava kulturu i ne zanemaruje je tako lako", istakao je redatelj Hujić.
Glazbu za film uradili su Tarik i Adnan, zvijezde regionalnog natjecanja "X Faktor Adria", a u filmu igraju Kenan Rašinlić, Tia Atagić, Elma Vreto, Armin Hadžić, dok scenario i režiju potpisuje Đenis Hujić.
Dio novca od prodanih ulaznica ide u humanitarne svrhe onima kojima je pomoć potrebna.
Specijalni gost su mostarske mažoretkinje, a pored toga organizatori su spremili i gosta iznenađenja.
Svim posjetiteljima, koji imaju želju, bit će omogućeno slikanje s Adnanom i Tarikom, mladim zvijezdama koji su sudjelovali na „X Faktoru".
Cijena ulaza je 7 KM, a karte možete kupitisvaki dan na blagajni Hrvatskog doma Herceg Stjepana Kosače u poslijepodnevnom terminu od 15:00 do 21:00 sat.