FOTO  'Svemirski brod na kotačima': Mercedes Sprinter-Brabus

mercedes sprinter, Brabus, auto, automobil
No, kad u istu rečenicu stavimo Brabus i ranije spomenuto dostavno vozilo, onda je to nešto što definitivno mijenja stvar. Da, kao bazu, Brabusovi inženjeri uzeli su inače neugledan Mercedesov dostavnjak i od njega napravili nevjerojatno luksuzno vozilo kojeg se ne bi posramili ni ultrabogati šeici.

Vozilo imena Mercedes-Benz X Brabus Sprinter: Bussiness Lounge Edition predstavljeno je na Moskovskom sajmu automobila i odmah je zapelo za oko bogatim poslovnim ljudima koji dok svoje vrijeme ne provode u zraku, žele cestom putovati velikim stilom. Sigurni smo da će neki od njih ovo vozilo koristiti i kao drugi ured jer osim što izgleda reprezentativno, operemljeno je i svom najnovijom tehnologijom, ali i svime što vam treba da ugodno ugostite poslovne partnere.

Iako vanjština vozila ne otkriva što se zapravo skriva u unutrašnjosti, do četiri putnika imaju na raspolaganju grijana sjedala prevučena najfinijom kožom koja nakon napornog dana nude i mogućnost masaže, a tu je i dodatan red sjedala ako trebate mjesto za još kojeg putnika. Električno upravljanje zavjese štite vas od neželjenih pogleda, a vozilo je opremljeno i svom najnovojom tehnologijom poput prijenosnih računala, tableta, a tu je i Full HD LCD televizor veličine 42″.

Uopće ne bi bilo loše ubosti jedno ovakvo vozilo za odlazak na poslovne sastanke Macho.hr ekipe, ali se bojimo da je daleko izvan našeg buđeta. No, možda je i bolje da iz Brabusa još nisu definirali cijenu, jer kad gledamo sav taj luksuz s kojim je ovaj Sprinter opremljen, nismo ni sigurni da želimo saznati cijenu. U nastavku pogledajte slike, sigurni smo da će vam one bolje dočarati o kakvom se vozilu radi.

macho.hr