Uhvaćene tri osobe na graničnim prijelazima

Granična policija
Na Graničnom prijelazu Gradiška jučer je uhićen državljanin BiH čiji su inicijali V.E. /27/, nakon što je graničnom kontrolom utvrđeno da je za njim Općinski sud Mostar raspisao tjeralicu zbog teške krađe. Ovo lice kontrolirano je prilikom ulaska u BiH u vozilu francuskih registarskih oznaka i jutros je predano službenicima Sudske policije Posavskog kantona.

Pripadnici Granične policije BiH uhitili su sinoć na zračnoj luci Sarajevo državljanina BiH čiji su inicijali R.A. /35/, koga Općinski sud Visoko potražuje zbog sljedećih kaznenih djela: nasilničko ponašanje, ugrožavanje sigurnosti i otuđenje tuđe stvari. R.A. je uhićen tijekom granične kontrole putnika na letu iz Ljubljane i danas će biti predan nadležnom sudu na dalje postupanje.

Pripadnici Jedinice granične policije Zvornik uhitili su 26. kolovoza na prijelazu Šepak državljanina Srbije čiji su inicijali K.B. /22/ koga potražuje Interpol Visbaden zbog oružane pljačke.

Osoba je kontrolirana na ulazu u BiH u autobusu koji se kreće na relaciji Niš - Banjaluka i predano je službenicima policije Suda BiH na dalje postupanje.

Izvor: Srna