Vojislav Šešelj: Znam koje su političarke prostitutke

prostitucija
Lider radikala Vojislav Šešelj kaže da je sve ovo točno i da su prostitucija i politika uvijek išle nekako jedna uz drugu.

- Ali zgranuo sam se kada sam se vratio iz Haga i vidio koliko ima prostitutki koje se predstavljaju kao političarke. Da se razumijemo, nikoga ne iznenađuje kada političare vezuju za djevojke lakog morala, ali kada to rade žene koje se bave politikom na bilo kom nivou, to je već novina, čak i za mene. Evo, ako ćemo tako, ima njih na srpskoj političkoj sceni, pa i u srpskom parlamentu. A one će se same prepoznati. Nadam se da među njima nema radikalki, ali sam siguran da ih ima u svim drugim strankama - tvrdi Šešelj.

Ema Đuhić, starleta koja je uhićena u Crnoj Gori sa sedam i po grama kokaina i pod sumnjom da se bavila elitnom prostitucijom, kaže da joj je Madam Željka Rolović najbolja prijateljica, a da se ona ne bavi najstarijim zanatom, već da je političarka.

- Zašto ne pišete o eskort damama koje se kriju u političkim strankama u Srbiji?! To je javna tajna! One zadovoljavaju svoje šefove za novac ili za neku funkciju, a o tome se u javnosti ćuti! - tvrdi Ema Đuhić i objašnjava da inače nema nijednu provokativnu fotografiju.

- Godinama sam u politici, time volim da se bavim, nemam veze s prostitucijom - kaže ona.

- Znate šta, ja sam od 15. godine bila član liberala, a onda sam prešla u DPS (Demokratsku partiju socijalista). Iako nisam na nekoj visokoj funkciji u stranci, ja sam političarka. Završila sam fakultet i bavim se politikom, pomažem kolegama u stranci.

Na pitanje kako to da je koristila kokain, kaže:

- Nisam nikakav diler, kokain je bio za moje potrebe. Možda sam nekad bila u društvu starleti, ali ja ne znam ni Soraju, ni Tijanu Ajfon, Staniju, ne želim da me sa njima povezuju - kaže Đuhićeva.