FOTO  'Otmičari' tražili otkup za Tijanu, izvinjavali se, a onda izbrisali FB stranicu!

Tijana Jurić Facebook
Prethodno su "otmičari" napisali: "Izvinjavamo se zbog neprijatnosti. Samo smo željeli da privučemo pažnju javnosti. Svim srcem uz Tijanu Jurić".

Osnivači kontroverzne stranice na društvenoj mreži Facebook “Tijana Jurić – Kako doći do nje” naprasno su promijenili izgled strane, skinuli sliku otmičara s djetetom i postavili obavještenje da su to uradili kako bi privukli pažnju javnosti zbog potrage za nestalom djevojčicom, piše Telegraf.rs.

- Izvinjavamo se zbog neprijatnosti. Samo smo željeli da privučemo pažnju javnosti. Svim srcem uz Tijanu Jurić – bilo je napisano na ovoj stranici.

Međutim, nakon nekoliko minuta cijela stranica izbrisana je s Facebooka i više joj se ne može pristupiti.

Podsjetimo, prethodne noći je napravljena grupa “Tijana Jurić – Kako doći do nje?“. Tu su bili napisani “uvijeti pod kojima će je pustiti” .

- Želimo u zamjenu za Tijanu Jurić milijun dinara, ona je trenutno na sigurnom mjestu, ako u roku od 7 dana ne dobijemo pare, polako ćemo krenuti da je mučimo. Novac treba biti uplaćen na sljedeći žiro račun: 160-335001-90. Očekujte nove slike sa lica mjesta, Vaši otmičari. Pozdrav - pisalo je na njoj.