Djevojčicu pronađenu 12 godina nakon nestanka otela je majka!

djevojčica, otmica, majka

U suradnji FBI-a i meksičkih vlasti jučer je u gradiću pronašla djevojku koja je kao 4-godišnjakinja nestala u rodnom Teksasu. Danas su poznati i neki detalji cijelog slučaja. Skrbništvo nad 4-godišnjom Sabrinom Allen imao je njen otac Greg, a na dan nestanka, samo mjesec dana prije petog rođendana, djevojčica je bila kod majke Dare Llorens. Ona ju je otela i odvela u Meksiko gdje je s njom provela posljednjih 12 godina.

Dara Llorens svojoj je kćeri kosu bojala u smeđe kako je ne bi prepoznali, a ona sama se podvrgnula brojnim estetskim zahvatima, javlja Daily Mail.

Sabrina, sada 17-godišnja djevojka, jučer je vraćena u Teksas, kao i njena majka koju je privela policija.

Greg Allen ubrzo po primitku vijesti objavio je emotivan video u kojem je iznio nekoliko informacija koje je i sam tek doznao. Sabrini je majka, navodno, rekla da je otac ne želi te da je počinio samoubojstvo.
Djevojka je, kako kaže njen otac, u teškom psihoemocionalnom stanju i odmah joj je pružena terapija budući da je posljednjih 12 godina njena majka vodila kampanju mržnje protiv Grega. Kako bi se zaštitilo djevojku još uvijek nisu objavljenje njene sadašnje fotografije.

Izvor: dnevnik.hr