Vladavina VELEIZDAJNIKA!

Vesna Pusić, Ivo Josipović, Stipe Mesić, milorad pupovac, za dom spremni, antifašisti, hrvatski mladi domoljubi, Hrvati
A to su bili Stipe Mesić, Ivo Josipović, Vesna Pusić i Milorad Pupovac.

Ovo Sudište broji nekoliko desetka imena najistaknutijih pravnika, odvjetnika kao i intelektualaca društvenih znanosti, među kojima ima i par akademika. Među njih četvero prvih o kojima je Sudište donašalo odluke nalazi se i jedan koji se ne može proglasiti veleizdajnikom, jer se radi o velikosrpskom zloduhu u RH, Miloradu Pupovcu. On sav izgara od mržnje prema svemu što je Hrvatsko. To se može vidjeti iz svih njegovih izjava i po Hrvatskom saboru u kojemu je on na čelu Odbora za inozemnu politiku. Nije Hrvatima u RH opasan ovaj luđak Vojislav Šešelj kao što je Milorad Pupovac kojega preko vladajuće klike financira hrvatski narod iz svoga proračuna sa milijunima kuna, kao i njegovo "Srpsko narodno vijeće". Tko mu je dozvolio takav naziv u RH gdje su Srbi nacionalna manjina. Ono bi se moglo jedino pravno zvati Manjinsko srpsko vijeće u RH. Vratimo se hrvatskim veleizdajnicima. Ne može se reći niti za Stipu Mesića da je hrvatski veleizdajnik zato što mu je otac Idriz pripadnik Romske nacionalne manjine, o čemu se jasno piše u djelu pod imenom "Vrana - Oko istine" kojemu je recenziju napisao general pukovnik HV-a Josip Manolić.

U ono vrijeme da bi ih umirio i zavarao mudri predsjednik HDZ-a, vrhovnik Domovinskog rata i prvi predsjednik RH dijelio im je svima visoke činove. Tako je i Stipe Mesić dobio čin general bojnika HV-a, a ova dvojica su bili zakleti neprijatelji slobodne države RH. Bili su se u strahu pritajili, kao što znamo, a poznato nam je i kakve je sve izjave davao Stipe Mesić "da Srbi nisu donijeli svoju zemlju na muhađerskim opancima", kada su uzvikivali i po Hrvatskoj "Ovo je Srbija", što su i sada nedavno u Zagrebu uzvikivali pred hrvatskim braniteljskim invalidima u Savskoj 66. Ili kada je Stipe Mesić glasno pjevao onu hrvatsku ratnu budnicu "Evo zore, evo dana, evo Jure i Bobana", kao što nedavno kaže i ministar bez branitelja Fred Matić da ju je pjevušio po Vukovaru skupa sa ministrom obrane Antom Kotromanovićem. Stipe Mesić je prvi iznio ideju kako su Hrvati dva puta pobjednici od kojih je prva pobjeda bila Desetog travnja 1941. Stipe Mesić je dobro unovčavao to svoje "hrvatovanje" među Hrvatima po Australiji kao i Europi, a da te sve velike sume za obranu Hrvatske nitko nikada vidio nije. Čak je jednom tvrdio kako ih je predao Dunji Gotovini, dok je ona bila u nemilosti. Ta i to smo čuli i čitali. I toga Stipu Mesića Hrvati još uvijek financiraju da po svijetu posjećuje jugotitoističke prijatelje. I do sada da ima preko šezdeset takvih putovanja.

Ovih dvoje preostalih veleizdajnika, Ivo Josipović i Vesna Pusić, nastavljaju sa svojom srbofilskom politikom. Sada tvrde kao da Šešelj remeti dobre odnose sa četničkom Srbijom. U nekim dijelovima Hrvatske Hrvati jasno kažu "Sa Srbinom pio ili na njem sjedio, isto ti misli!" Nema Srbina koji ne misli isto kao i Šešelj i koji ne bi uživao u paljenju svega hrvatskoga. Srbi su bili titoisti samo zato što su vidjeli da je Tito voljan uništiti hrvatski narod za ljubav one svoje doživotne vladavine. Veleizdajniku Josipoviću je majka Milica crnogorska Srpkinja, a žena Tatjana beogradska Srpkinja. Nešto je čudno kod hrvatskih veleizdajnika Vesne Pusić i brata joj, da im je otac Eugen Pusić bio ustaški sudac cijelo vrijeme postojanja NDH, a djed teroristički Orjunaš u vrijeme Kraljevine Jugoslavije. Kako su oboje Pusića i Vesna i Zoran postali teški neprijatelji hrvatskog naroda nije dovoljno poznato kao što je poznato kod Ive Josipovića kojemu je otac bio udbaški čelnik sve do kraja bivše SFRJ. I čudo kako je RH mogla opstati u ovome vremenu dok su još ovi veleizdajnici bili na čelnim pozicijama sa cijelom izdajničkom klikom jugopartije SDP.

Mate Ćavar/dragovoljac.com