FOTO  Utemeljen Općinski odbor Široki Brijeg HRS-a

Široki Brijeg, HRS
U općinski odbor izabrani su:
Željka Zovko, Ivona Barbarić, Milan Prskalo, Ivan Pušić, Lucija Naletilić, Danijela Sabljić, Milica Pušić, Marin Kožul, Ana Naletilić, Ivan Čović, Ivan Spajić i Stjepan Leventić.

Član predsjedništva HRS-a i predsjednik inicijativnog odbora HRS-a za Široki Brijeg Dalibor Ravić u svom pozdravnom govoru podnio je izvješće o dosadašnjem radu HRS-a u ZHŽ-u, ovjeri kandidacijskih lista za ovu županiju, te zahvalio na povjerenju kojeg sve više članova daje HRS-u kao stranci.

„Unatoč sveopćem nepovjerenju koje u narodu vlada prema politici, unatoč pritiscima čiji smo svakodnevni subjekt, uspjeli smo u kratkom roku ne samo predati kandidacijske liste za Opće izbore, nego i evo širiti organizaciju na općine u ZHŽ-u. To je ogromna odgovornost, jer jedino što je teže od pridobivanja povjerenja jeste zaslužiti ga. Odgovornost je tim veća budući da 90% članova HRS-a čine mladi koji su nebrojeno puta do sada prevareni i ostavljeni na milost i nemilost sudbine. Ne samo da će HRS opravdati i zaslužiti dobiveno povjerenje, nego ćemo djelima pokazati da je apatičnoj i korumpiranoj politici došao kraj. Uzimamo polako stvari u svoje ruke." u svome govoru je naglasio Ravić

U sljedećem periodu HRS će organizirati i odbore u ostalim općinama ZHŽ-a, Grudama, Posušju i Ljubuškom. Smjer političkog djelovanja ostaje nepromijenjen: cilj nije vladati nego mijenjati svijet i društvo, kako bi postalo po mjeri čovjeka, a ne po mjeri stranačkih kasta.

HRS