Konačno su razotkriveni pljačkaši Hrvatske

zatvor, ivan bender, ubojstvo, silovanje, dileri, droga, policija, dodjela stanova, branitelji, manijak, policija, zatvor, otmica, akcija, taksa, pedofilija, silovanje, ivan bender, zatvor, zlouporaba položaja, silovanje, napad, sud, pljačka banke, Mostar, presuda, pucnjava, Sarajevo, pedofil, Livno, Tomislavgrad, ubojstvo, bjegunac, poticaj, Široki Brijeg, zatvor, vikend, pištolj, javni red i mir, narušavanje, ćatići, majka, sud, ubojstvo, grčka, Široki Brijeg, krađa, policija, crna kronika, poreč, pokušaj ubojstva, sdp h, Hrvatska, hrvatska vlast, zaduženost stanovništva, zaduženja, šverc, uhićenje, BIH, srpkinje, iznenađenje, Njemačka, izbjeglica, izbjeglice, Sarajevo, pucnjava, Mostar, napad, maloljetnik, lišen slobode
Otkriti ih nije teško samo treba pogledati unatrag u popis zaduženja Hrvatske ispod kojih stoje njihova imena. Identitet najkrupnijega lopova među njima krije se pod skraćenim imenom SDP što znači Socijaldemokratska partija na čelu s premijerima Ivicom Račanom i Zoranom Milanovićem. Dvostruko je iza njih zaostala Hrvatska demokratska zajednica na čelu s Ivom Sanaderom i Jadrankom Kosor bez ikakve šanse da dostigne SDP-ovce. SDP je u šest godina vladanja, četiri Račanovoga i prve dvije godine Milanovićeve pljačkalizacije, Hrvatsku zadužio za 81 milijardu kuna. HDZ je u osam godina vladanja, s mješovitim kormilarom Ivo i Jadranka, napravio 75 milijarda državnoga duga.

Prema brojkama SDP je po godini vladanja dvostruko više zaduživao Hrvatsku, nego HDZ. Prevedeno u standardni kolokvijalni govor o lopovluku u privatizaciji i pljačkanju Hrvatske onda se, Milanovićevom terminologijom, mora reći da je SDP ‘lopovska i zločinačka zadruga'. Socijaldemokrati su naime uspjeli Hrvatsku zaduživati s 15 milijardi kuna po godini vladanja. Ništa ne može oprati SDP-ovce od tih 15 milijardi kuna po godini vladavine, ma koliko se u medijima šutjelo i lagalo o tome. HDZ u tom poslu izgleda kao manji i nedorasli brat što kopira Big Brothera sa svojih šest milijardi. A najnevjerojatnije je i najsenzacionalnije da je Tuđman za gotovo deset godina vladanja, u kojima je vodio rat i stvorio državu, napravio samo 28 milijardi kuna duga. Ako se uzme u obzir koštanje ratovanja i stvaranja države onda se mora reći kako Franjo Tuđman nije Hrvatsku zadužio, mada je dug bivše države naslijedio, nego ju je stvorio uz neočekivano povoljnu financijsku cijenu. Uz takvu Tuđmanovu uspješnu gospodarsku politiku još strašnije i zaprepašćujuće strši činjenica da je Milanović sa svojom Vladom u prve dvije godine vladanja u mirnodopskom 21. stoljeća uspio Hrvatsku opteretiti za 57 milijarda kuna. Milanovićeva je kukuriku Vlada katastrofalnim potezima za godinu dana državu zadužila više nego Tuđman za deset godina! Ove se brojke moraju ponavljati hrvatskim građanima kako bi odgovorni za takav kolaps države bili sankcionirani.

Račanova je Vlada napravila dug od 34 milijarde kuna u četiri godine vladanja uz papagajska ponavljanja kako Hrvatsku treba detuđmanizirati što je u prijevodu značilo uništiti je. Od njegovoga dolaska na vlast i potpunim rekomuniziranjem institucija države Hrvatska i jest krenula smjerom propasti. U Hrvatskoj je upravo zato 321.000 bankrotiranih građana s blokiranim bankovnim računima, jer se krenulo u detuđmanizaciju. Ovoliki broj blokiranih računa praktično znači da je u Hrvatskoj uništeno više od milijun ljudi, a takvo se što ne događa slučajno, nego samo namjernom sabotažom. Najveću krivnju za ovako porazne podatke, samim time razorene obitelji i uništene pojedince, snosi opet kukuriku Vlada na čelu sa Zoranom Milanovićem, koja je na početku svoje vladavine donijela Ovršni zakon s ovako jezivim posljedicama. Taj se Ovršni zakon slobodno može nazvati klijentističkim i oligarhijskim, jer je skrojen da pogoduje odvjetničkim uredima i velikim kompanijama.

U vrijeme maloga zaokreta u Hrvatskoj izborom Kolinde Grabar Kitarović za predsjednicu promoviranje istine u javnosti glavni je zadatak za sve one koji su joj držali stranu kao i svim dobronamjernim ljudima. To znači da u Hrvatskoj žurno treba ovakve činjenice i njihove uzročnike učiniti javnim znanjem i spoznajom svakoga pojedinoga birača, pa onda besprizorni likovi poput Josipovića neće osvajati milijun glasova na biralištima. Birači upućeni u istinu birat će ono što će im donijeti boljitak. Da svi dobronamjerni hrvatski birači znaju da ih je Milanović sa svojim lupeškim kompanjonima, kao što je ministar zdravstva Varga, 2012. i 2013. godine zadužio za 57 milijarda kuna bio bi danas tamo gdje mu je mjesto. Bilo bi to bolje i za Milanovića samoga, jer svojim izjavama i nastupima pokazuje da nije dorastao dužnosti koju obnaša. Istina je izvor spasenja za sve, pa čak i za one koji njenim zatiranjem prividno profitiraju. Bez vladavine temeljnih istina, a što ljevičarska manjina nažalost uspješno onemogućava, ne će biti ozdravljenja i napretka društva, jer građani manevrirajući s lažima na kraju pile granu na kojoj sjede.

Ili kako to Ivan Miklenić u svom ovonedjeljnom komentaru u Glasu Koncila dobro kaže: ‘Ta manjina u Hrvatskoj djeluje konspirativno, raspršena je baš po svim političkim strankama i svim važnim društvenim subjektima, te je uspijevala vladati Hrvatskom od 2000. godine neovisno o tome koja stranka ili koalicija bila formalno na vlasti. Bitno je služe li ti pripadnici kad su na položaju i kad su u opoziciji Hrvatskoj ili služe nekomu drugomu, razarajući temelje i budućnost državi Hrvatskoj i gotovo svim njezinim ljudima. Velik je problem što je ta manjina do sada ovladala svim važnim medijima te se uspijevala skrivati iza različitih političkih i ideoloških paradigmi obmanjujući premalo upućenu javnost, a zapravo je 15 godina provodila svoj program slabljenja Hrvatske'. Nestvarno djeluje činjenica da Milanovićeva kukuriku Vlada godišnje zadužuje Hrvatsku za 28,5 milijarda kuna što Tuđman nije niti za deset godina svoga vladanja. Lažna poštapalica da je Tuđman opljačkao Hrvatsku govori o snazi laži i golemim problemima u kojim se Hrvatska nalazi.

Izvor: vjeraidjela.com