HSP AS ne odustaje od daljnjeg ujedinjenja svih pravaša u jednu pravašku opciju

HSP AS BIH, hsp ante starčević, BIH, HSP AS BIH, Uskrs, Uskrsna čestitka, HSP AS BIH, hsp ante starčević, HSP dr. Ante Starčević, BIH, priopćenje, hsp ante starčević, priopćenje, hsp ante starčević, bojkot, hsp ante starčević, Vrgorac, Ljubuški, HSP AS BIH, hsp ante starčević, ivan tepeš, HSP AS H, HSP dr. Ante Starčević, Kupres, HSP AS H, hsp ante starčević
...i okupljanju svih pravaša u jednu pravašku opcije, kako bi se zaustavio trend usitnjavanja i obezvrjeđivanja pravaša što vodi ka sve težoj poziciji Hrvata u Bosni i Hercegovini.

Uspješno je okončan dogovor HSP dr. Ante Starčević BiH sa Hrvatskom čistom strankom prava i predsjednikom te stranke Tadijom Ljubičićem što je rezultiralo zajedničkim nastupom na listama HSP dr. Ante Starčević BiH na proteklim parlamentarnim izborima.

Predsjednik Milijan Nakić je istaknuo da je u međuvremenu postignut dogovor i sa Ujedinjenom Hrvatskom strankom prava i predsjednikom UHSP-a Miljenkom Milošem, te je dogovoren zajednički nastup na predstojećim lokalnim izborima u Bosni i Hercegovini.

HSP dr. Ante Starčević BiH ne odustaje od daljnjeg ujedinjenja svih pravaša u jednu pravašku opciju što će dovesti do jačanja političke, ali i ekonomsko-gospodarske pozicije hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini.