Majka o svojoj nestaloj kćeri: 'Pustite me da se odmorim od nje'

nestala djevojčica, Srbija, nestala djevojčica, Srbija, nestala djevojka, smrt, silovanje

Majka nestale djevojčice Ivane Podraščanin (14) kaže da o svojoj kćeri nema nikakvih novosti. Kako je istaknula njen nestanak iskorist će 'da se malo odmori od nje'. Već 25 dana ništa se ne zna o nestaloj Ivani iz Beograda. Njena majka ne djeluje zabrinuto i na upite o svojoj kćeri poručuje novinarima: 'Pustite me da se malo odmorim od nje!'.
'Nema nikakvih novosti. Sve što smo imali, rekli smo policiji i sad me ostavite da se malo odmorim od nje', rekla je Nada Podraščić za Informer, a prenosi Telegraf.
Susjedi o nestaloj Ivani imaju samo riječi hvale, kao i o njezinom bratu i sestri. Kako pretpostavljaju, Ivana je otišla od kuće 'kako bi se spasila bijede i jada'. Ivanina sestra (16) požalila se kod susjede da joj sestra danima ne dolazi kući i da joj je telefon isključen, pa je susjeda odlučila prijaviti njezin nestanank.
'Nikolina je došla kod mene i rekla da joj nema sestre. Istu noć smo preko Facebooka oglasili njen nestanak, kontaktirali policiju, a ujutro smo napravili plakate sa Ivaninom slikom i postavili ih po cijeloj Batajnici. Ali, Ivanin otac išao je za nama i trgao plakate. Centar za socijalni rad u više navrata je dolazio kod Podraščića, ali ne znam šta se dogodilo... Već strepim da se sa Ivanom dogodilo nešto strašno', priča zabrinuta susjeda. Ona kaže da je Ivanin otac Drago dobar majstor, ali da 'popije sve što zaradi', a o kćerinom nestanku navodno nije obavijestio čak ni sestru koja živi na Floridi.

Izvor: dnevnik.hr