Tanja Miletić Oručević redateljica predstave „Chick lit“ HNK Mostar osvojila nagradu za najbolju režiju

„Chick lit", HNK Mostar, premijera, „Chick lit", HNK Mostar, „Chick lit", predstava, HNK, „Chick lit", HNK Mostar, „Chick lit", HNK Mostar, predstava, HNK Mostar, „Chick lit", nagrada, „Chick lit", Mostar

...Damira Šodana u režiji Tanje Miletić Oručević. Premijera predstave je odigrana 12.11.2013. godine uz veliko zanimanje publike i unaprijed rasprodane prve reprize. Već na prvom predstavljanju publici izvan Mostara, na 26. Festivalu pozorišta/kazališta u Brčkom predstava je dobila nagradu publike. Krajem mjeseca travnja predstava „Chick lit" je uspješno odigrana i na 24. Marulićevim danima u Splitu.
Predstavom „Chick lit" 07.06.2014. otvorene su 33. Pozorišne/kazališne igre u Jajcu, riječ je o jednom od najstarijih kazališnih festivala u BiH, a predstava HNK Mostar je uvrštena u natjecateljski dio festivala u konkurenciji sedam teatarskih kuća. Izbornik festivala ove godine bio je poznati kazališni kritičar Vojislav Vujanović.

33. Pozorišne/kazališne igre u Jajcu sinoć su svečano zatvorene dodjelom nagrada i priznanja. Stručni žiri u sastavu sveučilišni profesor Muhamed Dželilović, glumica Hasija Borić i redatelj Aleksandar Pejaković donio je odluku da se za najbolju režiju festivala nagradi Tanja Miletić Oručević za predstavu „Chick lit" u izvedbi HNK Mostar.
HNK Mostar tako na najbolji način zatvara kazališnu sezonu 2013/2014. u kojoj su supješno izvedene premijere predstava „Chick lit" i „Ljepotica iz Leenanea" uz stalni repertoar koji još čine „Kajališni sat", „Humble boy" i poetsko-scenski kolaž „Hercegovina".