Marin Topić: Pogledaj dom svoj, anđele

Marin Topić

Ako su nam ikada bili potrebni da nam dođu pomoći, to su ova vremena. Sotona ili pali anđeo Lucifer se razmahao i maše repom u obliku zmaja po svim dijelovima planeta Zemlje. A posebno su ugroženi oni dijelovi gdje je nekada bila totalitarna komunistička vlast, čak i one zemlje s većinskim islamskim pučanstvom, koje su osjetile utjecaj namjenske industrije zlikovca Josipa Broza Tita, kao što su Libija, Sirija i Irak.

Piše: Marin Topić/pogled.ba

Osamdesete su godine bile jako zanimljive i svi su umjetnici bili jako nadahnuti, predviđali su propast tog sotonskog društvenog uređenja kao što je komunizam. Možda je najbolji prorok bila pjesma Riblje čorbe „Pogledaj dom svoj, anđele". Na najbolji način je opisala tu Luciferovu djecu, kad su oni to napisali mislili su na već umrlog Josipa Broza Tita. Odnosno o onome što je ostavio u nasljeđe i dolaskom demokracije kakav će biti rasplet na ovim prostorima. Prošlo je skoro 30 godina i pjesma je dobro predvidjela rasplet, ali stanje je još gore nego što se moglo zamisliti.

Arkanđeli Mihovile, Gabriele i Rafaele, pomognite narod Božji

Samo ćemo uzeti primjer tri zemlje koje su ostale s prostora bivše Jugoslavije, a to su Hrvatska, Srbija i Bosna i Hercegovina. Trenutačno je Srbija razapeta između licemjernog Zapada i ponovno oživljenog moćnog Istoka ili Rusije. Umjesto da srpskom narodu koji je propatio prošlo stoljeće ožive ono što je iskonsko, što je njegov identitet pravoslavlje i svetoslavlje, oni ga opterećuju raznim glupostima. Bitno je hoće li se održati gay parada u Beogradu i tu dolazi do komičnih scena. Zamislite kako je premijeru Aleksandru Vučiću, jedan dan mora držati gay pride, a sedam dana kasnije mu dolazi Putin gdje mora praviti veliku vojnu paradu. Što tu jedna mala Srbija može učiniti. Ja znam da ta moćna tajna služba u Srba, ali mislim da i oni to ne mogu tako organizirati, tu mora biti i drugih stvari. Uzmite samo da se u milijunskom gradu održava gay pride i demonstracije i da samo strada brat od premijera Srbije Andrej Vučić i dobije po glavi brat od gradonačelnika Beograda Predrag Mali. To je ružno i smiješno vidjeti, to nije odraz volje srpskog naroda, to je jedan hir licemjernog iskvarenog Zapada. Kako će pomoći srpskom narodu što će 500 homoseksualaca i lezbijki prošetati Beogradom. Znači ubija se nacionalno biće malih naroda, Srba, Hrvata i Bošnjaka, i kao nekada komunisti pokvareni Zapad s liberalnim kapitalizmom i ideološkim relativizmom ne da im da im se razvije vjerski identitet, i da se ponovno počnu klanjati Bogu, a ne zlatnom teletu ili novcu. Tragikomično.

Novinari u funkciji sotone zavodnika

Prekjučer je bio Međunarodni dan novinara. Ako je ijedna profesija zakazala u ova olovna vremena, to je profesija novinara u cijelom svijetu, posebno na Balkanu. Svi znamo da se Biblija i Novi zavjet ne mogu mijenjati, ali da Papa u šali razmišlja o promjeni Novog zavjeta tako da u onom dijelu kako u raj neće ući carinici, farizeji i književnici, i da doda novinare s prostora bivše Jugoslavije. Jer tako su u službi sotone i zmaja da je to nevjerojatno, a najbolji je primjer Marina Čilića. Njemu bi zato preporučio da mu Goran Ivanišević ne bude samo trener, nego i glasnogovornik za srpsko-hrvatsko ili hrvatsko-srpsko područje. Kad god neki novinar upita na tom jeziku, neka samo kaže Goran će vam odgovoriti. Žuti tabloid Kurir veličanstven uspjeh Marina Čilića želi vezati uz fašizam, znači sve u funkciji sotoniziranja katoličanstva i hrvatstva. Marin je fino međugorsko dijete i nema te pokvarene škole i njima će Goran najbolje odgovoriti jednostavnom rečenicom „Ma mrš tamo, što ćeš ti sa mnom pričati". Kako ću se ja veseliti, kako ću ja pjevat. Idi mrzni ribu".

Gledam ovu jadnu Bosnu i Hercegovinu. Isti taj Zapad i svjetski moćnici su forsirali gašenje nacionalnog bića u hrvatskom katoličkom narodu i što su dobili, dobili su bazu za radikalni islam. Od naših muslimana koji su bili totalno europski sa svim svjetonazorima koji postoje u Europi, oni su svojom politikom napravili da prije par dana slušamo o ratu u Siriji i Iraku, glavni borci pričaju bosanski jezik. Doveli su do te poslovice „Govori bre bosanski da te celi svet razumije". Toj gluposti nema kraja.

U posljednjih 30 godina od europskih orijentiranih muslimana napravili su da se kunu u zločinca Titu i 20 godina nakon rata u Jugoslaviji ginu po Siriji i Iraku za islamsku državu, a gdje su samo prije 30-40 godina njihovi očevi išli raditi i širiti namjensku vojnu industriju tog komunističkog zlikovca. Apsurdno, nevjerojatno, nezamislivo kako sotona zavodnik djeluje.

Anđele čuvaru mili

Vratimo se ovoj našoj Republici Hrvatskoj koja je čekala devet stoljeća slobodu i uspjela se obraniti i ponovno postala predziđe katoličanstva. Kompletno je uništen identitet hrvatskog bića i napokon je Crkva, pogotovo njezin poglavar kardinal Bozanić, reagirala. Njihovo stado je uništeno, sve što je kršćansko se ponižava i ismijava i njegov govor na svetkovinu Uznesenja Blažene Djevice Marije u Mariji Bistrici, 15. kolovoza je veličanstven. On je govorio da se ne smije slijediti zmaja, da je zmaj ušao u sve hrvatske institucije. Sad on u propovijedi u Krešimirovom gradu Šibeniku govori kako su demoni ušli u hrvatski narod, preuzeli sve relevantne funkcije i institucije i uništavaju hrvatsko nacionalno biće. Mi smo već došli u fazu da se moraju zazivati arkanđeli u pomoć, egzorcisti bi morali djelovati svaki dan jer ni u jednu instituciju u Republici Hrvatskoj više ne može ući bez „svete vode". Znači ne imenuje se više neprijatelja kao političku stranku i ideologiju, nego su ovdje došla biblijska vremena, rat arkanđela protiv palog anđela Lucifera. On to govori u gradu Šibeniku, gdje stoluje veliki biskup Ante Ivas, a Šibenik je jedini veliki grad u Hrvatskoj čiji su osnivači i utemeljitelji bili Hrvati, i onda su za svog zaštitnika uzeli arkanđela Mihaela koji na hebrejskom znači „Tko je kao Bog", i uvijek su Hrvati za idola imali samo Boga i njegova sina Isusa Krista. I zato su uvijek ratovali protiv zemaljskih moćnika koji sebe hoće predstaviti da su oni bogovi na zemlji. Svijet je definitivno poludio i nije nam ništa ostalo nego krunicu u ruke i moliti se Gospi, dragom Bogu i zazivati arkanđele da spase ovo što se može spasiti. Ja sam uvijek mislio da je molitva Anđele čuvaru dječja molitva, isto kao što sam mislio kao mlad da je Uskrs dječji blagdan, a on je najvažniji blagdan u Katoličkoj crkvi i ovo ništa ne bi vrijedilo da Isus nije uskrsnuo od mrtvih. A zazivanje arkanđela je jako ozbiljna molitva za djecu i za odrasle. Ja bih je preporučio malo više odraslima, da ne bih puno pametovao samo ćemo izmoliti.

„Anđele čuvaru mili, svojom snagom me zakrili, prema Božjem obećanju, čuvaj mene noću i danju. Osobito pak me brani da mi dušu grijeh ne rani. A kad s ovog svijeta pođem, sretno da u nebo dođem. I da se s tobom onda mogu vječno klanjat dragom Bogu. Amen! Hvaljen Isus i Marija.