Počela sezona u Makarskoj - pogledajte cijene pojedinih zabavnih sadržaja

more, jadran, ivo ćurković, Makarska, Makarska, ivo ćurković, turisti, Makarska, ljeto, cijene, plaža, Makarska, makarska rivijera, Makarska
Povratak je po dogovoru s putnicima, a uglavnom bude u 19 sati. Nakon jednosatne vožnje do Makarske vrijedi osigurati mjesto na plaži.

Cjelodnevni boravak mladi će iskoristiti kupanjem i šetnjom duž kilometarskih plaža,a za sve one koje zanimaju cijene dodatnih sadržaja i ponuda u Makarskoj informaciju smo potražili iz prve ruke od Milenka Rose-Mićka koji na makarskoj plaži iznajmljuje rekvizite za vodene sportove

„Prava sezona krenula je prije tri dana , točnije 17.srpnja, prisutan je veći broj turista, uz domaće prednjače turisti iz Češke i Poljske, a nadamo se i Talijanima u osmom mjesecu. Ponuda na plaži je zaista velika a cijene se kreću od 30 kuna koliko ćete izdvojiti za ležaljku, suncobran je isto 30, pedaline po satu dođu 60 kuna , za pola sata 40 kuna. Za ljubitelje aktivnijeg odmora tu su atraktivni bangee jumping za 250 kuna, potom ponuda vodenih padobrana za jednu osobu 250 kuna, te 350 za dvoje i 500 kuna za tri osobe. Vožnja vodenim padobranom traje 15 minuta koliko traje i vožnja vodenim skuterom po cijeni od 250 kuna,"kazuje nam Mićko.

Ukoliko se nakon vodenih sportova poželite osvježiti, kuglu sladoleda u Makarskoj platit ćete 7 kuna, sok od 12 do 15 kuna, kokteli se kreću od 50 do 100 kuna, a točeno pivo 0,5 platit ćete 15 kuna. Cijene pizze kreću se od 40 kuna za malu, te od 70 do 90 kuna za jumbo pizzu. Za sve one koji se odluče doći u Makarsku vlastitim prijevozom cijena parkinga za sat vremena je 10 kuna,a cjelodnevni parking se može naći i po 30 kuna.

radioljubuski.ba