Pismo mrtvom ocu: Dragi tata Vukovar je cijela Hrvatska i Herceg Bosna

branitelji, hv, HVO, HVO, Mostar, Hrvatska, Europska unija, dan neovisnosti, branitelji, registar branitelja, reakcije, branitelji, Hrvatska, pismo tati, otac, domovinski rat, pismo, svjedočanstvo, branitelj, pismo tati, Hrvatska, pismo tati, Hrvatska, Hercegovina, pismo, Hrvatski branitelj, Zoran Milanović, pismo tati, Hrvatska, Hercegovina, branitelji, Hrvatska, pismo tati, pismo mrtvom ocu, pismo, progon, hrvatski branitelji, pismo mrtvom ocu, Hrvatska, BIH, branitelj, pismo, prosvjedi, branitelji, Hrvatska, tajkuni, pismo mrtvom ocu, pismo mrtvom ocu, pismo tati, branitelj, zemlja, pismo, pismo mrtvom ocu, poplave, pomoć, Buna, spomenik, Mostar, pismo mrtvom ocu, Hrvatska, Hercegovina, pismo mrtvom ocu, Hrvatska, BIH, pismo tati, branitelj, Čapljina, Hrvatska zemlja, tužba, dokaz, Marina Radoš, Hrvatska zemlja, akcija oluja, Hrvatska, knin, hrvatski branitelji, gardijske brigade, pismo mrtvom ocu, pismo mrtvom ocu, Hrvatska, homoseksualci, pismo mrtvom ocu, BIH, Hrvatska zemlja, pismo mrtvom ocu, Hr
Dani iza nas su dani sjećanja na naš Vukovar i na našu Herceg Bosnu. Iskreno prateći medije u Hrvatskoj bilo me je malo strah kako će sve to proći u  Vukovaru, ali danas ti mogu napisati da sam sretna i ponosna nakon što je sve prošlo u najboljem redu. Vukovar je pokazao da je Hrvatska, ali Vukovar je i cijela naša Herceg Bosna.

Dragi tata dan sjećanja na Vukovar je pokazao da smo mi Hrvati složni onda kada je najporebinije, a sloga nam je itekako bila potrebna nakon svih događaja proteklih dana i mjeseci. Naši branitelji, tvoji suborci i prijatelji nisu se dali isprovocirati i dostojanstveno su odali počast Vukovaru i svima onima koji su za njega pali.

Ovaj puta dragi tata neću ti pisati o provokatorima i o medijima koji su pod njihovom kontrolom. Oni su priča sami za sebe, a naš narod je to prepoznao i jednostavno ih je ignorirao. Dragi tata Vukovar smo svi mi, cijela Hrvatska i cijela naša Herceg-Bosna. Da je to tako pokazuju slike iz svih krajeva Lijepe naše i Herceg Bosne gdje su upaljene na stotine tisuća svijeća u spomen na naš Vukovar.

Dragi tata posebno su me dojmile slike iz Mostara gdje su tisuće ljudi sa svijećama u rukama hodali ulicama grada, a vrhunac svega je dolazak Ultrasa navijača Zrinjskog u Vukovarsku ulicu gdje su paljenjem svijeća i molitvom odali počast našem Vukovaru. Dragi moj tatice sva se ježim kada ti ovo pišem, i ne mogu ti opisati koliko sam impesionirana.

Eto toliko za sada dragi tata, ljubi te tvoje jedino zlato.

HERCEGOVINA.info