Ljetna tarifa na Istarskom ipsilonu

koridor, autocesta, poslovniportal.ba, biznis, autocesta, stanje na cestama, stanje na cestama, auto cesta, Hercegovina, autocesta, Vrgorac, autocesta, brzina, kazna, autocesta, Međugorje, Hrvatska, stanje na putevima, stanje na cestama, bihamk, amkbih, stanje na putevima, stanje na cestama, bihamk, stanje na putevima, stanje na cestama, bihamk, stanje na putevima, stanje, stanje na cestama, BIH, stanje na putevima, stanje na cestama, bihamk, stanje na putevima, stanje na cestama, bihamk, stanje na putevima, stanje na cestama, AMSBIH, stanje na putevima, stanje na cestama, stanje na putevima, stanje na cestama, AMS BIH, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na putevima, stanje na cestama, AMS BIH, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na c
Ljetnu tarifu Bina-Istra objašnjava većim angažmanom u održavanju autoceste i povećanju mjera sigurnosti prometa u ljetnim mjesecima.

- Kako bi svim našim korisnicima nastavljali pružati visoke standarde putovanja Istarskim ipsilonom, ljeti moramo uložiti znatno veće napore, sredstva i resurse. Ova situacija zahtijeva i zapošljavanje velikog broja radnika koje raspoređujemo u nadzoru prometa, na održavanju cijele naše infrastrukture i na naplatama. Ljetna tarifa je također od iznimne važnosti zbog održavanja financijske stabilnost projekta i nastavka gradnje punog profila od četiri vozne trake Istarskog ipsilona. S obzirom na posljednje razgovore s ministrom prometa, početak izgradnje svakako očekujemo ove godine - rekao je Christian Santaleza, direktor Bina-Istre.

Bina-Istra Mobile Web nova je web aplikacija koja nudi sve potrebne informacije za jednostavnije putovanje Istarskim ipsilonom. Stanje na cesti, meteo uvjeti, zone radova, web kamere i ostala upozorenja dostupna su na interaktivnoj karti kao dodatna pomoć vozačima u pripremi putovanja. Bina-Istra Mobile Web aplikacija nudi izuzetno dobar alat za SOS pozive. Vozačima kojima je potrebna pomoć u prometu, podatke mogu zatražiti direktno iz aplikacije.

Aplikacija je za korisnike besplatna.