Jadranka Kosor žestoko se obrušila na Kolindu Grabar Kitarović

Jadranka Kosor, HDZ BiH, Mladež HDZ BiH Stolac, Dragan Čović, Jadranka Kosor, jozo čuljak, Jadranka Kosor, HDZ, Jadranka Kosor, Mostar, Hrvati u BIH, Jadranka Kosor, Antonija Bilić, Dragan Paravinja, Jadranka Kosor, pelješac, most, Jadranka Kosor, Orašje, Hrvati u BIH, Jadranka Kosor, Kolinda Grabar Kitarović, Jadranka Kosor bivša premijerka Hrvatske, bivša premijerka
"Netko bi gospođu Kolindu Grabar Kitarović trebao obavijestiti da je do jučer bila dužnosnica NATO-a, istaknula je Kosor i dodala: Da je takvu izjavu dala u vrijeme dok je bila u NATO-u, to bi doslovno izazvalo "breaking news", kaže Kosor, a prenosi politikaplus.com.

Inače, kandidatkinja HDZ-a za predsjednicu države Kolinda Grabar Kitarović na svečanosti osnivanja Zajednice branitelja HDZ-a Gojsko Šušak Grada Zagreba kritizirala je aktualnog predsjednika Ivu Josipovića. Kako je rekla, žao joj se da se danas na ljude u hrvatskoj odori gleda kao na teret za proračun kroz proračunska sredstva koja se izdvajaju za obranu ili kao na topovsko meso za one koji su izabrali otići u misije u Afganistanu. Hrvatskim oružanim snagama potrebno je vratiti ponos i dostojanstvo jer prenose glas o Hrvatskoj na raznim mjestima, pa tako i u Afganistanu, a među njima veliki je broj hrvatskih branitelja.

"Imamo vrhovnog zapovjednika koji tu i tamo možda posjeti pokoju jedinicu, ali sve što radi, je zapravo da dijeli odlikovanja i promaknuća", prozvala je Grabar Kitarović Josipovića. HDZ-ova predsjednička kandidatkinja ističe kako Hrvatskoj treba vrhovni zapovjednik, odnosno zapovjednica, koja će voditi brigu da su hrvatske Oružane snage "u skladu s našim mogućnostima, ali isto tako i da su uvijek spremne i sposobne obraniti suverenitet dostojanstvo i slobodu Hrvatske".

"Budimo ponosni na naše Oružane snage i ponašajmo se tako prema njima", poručila je Grabar Kitarović.

Izvor: dnevno.hr