FOTO  HSP AS i Klub žena starčevićanki novim snagama kreću u daljnje pobjede

HSP AS H, hsp ante starčević, žene, zadar

Uvodnim riječima su zadarske starčevićanke pozdravili zadarski dožupan i zamjenik predsjednika HSP AS, gospodin Rudolf Dvorski, dogradonačelnik Grada Zadra i član Predsjedništva HSP AS, gospodin Ivica Vlakić dipl.ing., kao i predsjednik Ž.V. HSP AS Zadarske županije i član Predsjedništva HSP AS, gospodin dr.sc. Tomislav Šarić, koji su dotičnom izbornom zboru zaželjeli puno uspjeha.

Također su istaknuli posebno zadovoljstvo radom, organizacijom i djelovanjem Kluba žena starčevićanki Grada Zadra i Zadarske županije, koje pored majčinstva, roditeljske skrbi, profesionalnog života smognu (dodatne) snage za aktivnim bavljenjem politikom.

Upravo su predstavnice Kluba žena starčevićanki Grada Zadra i Zadarske županije uzoran primjer pravašica koje, pored nabrojanih privatnih obaveza, u javnom životu vrlo profesionalno obavljaju jedne od najsloženijih i najuglednijih zanimanja u našem društvu, počevši od učiteljica, profesorica, sveučilišnih djelatnica, sve do ravnateljica škola, zatim preko pravnica, predstavnica udruga i poduzetnica, sve do pročelnica odjela i općinskih, gradskih i županijskih vijećnica.

Nakon uvodnih riječi i vijećanja pristupilo se izboru Kluba žena starčevićanki Zadarske županije, u kojem je za novu predsjednicu jednoglasno izabrana i potvrđena dosadašnja predsjednica starčevićanki - gospođa Jovita Pirović iz podružnice HSP AS Sv. Filip i Jakov.

U sklopu spomenutog izbora također su jednoglasno izabrane Branka Čatlak i Kata Barbarić za potpredsjednice, Petra Kruneš za tajnicu i Danijela Markić za rizničarku Kluba žena starčevićanki Zadarske županije.

Nakon provedenih izbora se predsjednica Jovita Pirović zahvalila na ukazanom povjerenju, te su u neformalnom druženju dogovorena i najavljena buduća događanja i akcije, koje će biti organizirane pod okriljem HSP AS i Kluba žena starčevićanki Zadarske županije.