Heroji: Iznad svega Hrvatska (Otvoreno pismo HRT-u)

branitelji, hv, HVO, HVO, Mostar, Hrvatska, Europska unija, dan neovisnosti, branitelji, registar branitelja, reakcije, branitelji, Hrvatska, pismo tati, otac, domovinski rat, pismo, svjedočanstvo, branitelj, pismo tati, Hrvatska, pismo tati, Hrvatska, Hercegovina, pismo, Hrvatski branitelj, Zoran Milanović, pismo tati, Hrvatska, Hercegovina, branitelji, Hrvatska, pismo tati, pismo mrtvom ocu, pismo, progon, hrvatski branitelji, pismo mrtvom ocu, Hrvatska, BIH, branitelj, pismo, prosvjedi, branitelji, Hrvatska, tajkuni, pismo mrtvom ocu, pismo mrtvom ocu, pismo tati, branitelj, zemlja, pismo, pismo mrtvom ocu, poplave, pomoć, Buna, spomenik, Mostar, pismo mrtvom ocu, Hrvatska, Hercegovina, pismo mrtvom ocu, Hrvatska, BIH, pismo tati, branitelj, Čapljina, Hrvatska zemlja, tužba, dokaz, Marina Radoš, Hrvatska zemlja, akcija oluja, Hrvatska, knin, hrvatski branitelji, gardijske brigade, pismo mrtvom ocu, pismo mrtvom ocu, Hrvatska, homoseksualci, pismo mrtvom ocu, BIH, Hrvatska zemlja, pismo mrtvom ocu, Hr
... koji pod kišom prosvjeduju za dostojanstvo svih branitelja nema toliko prostora. Da li se vi razlikujute od RTL zvane „Big Brother"?

Komercijalna RTL nije pozvala u studio središnjeg dnevnika predsjednika Udruge stopostotnih invalida I. skupine Domovinskog rata Đura Glogoškog, ali je zato pozvala u svoj topli studio ministra Matića koji je kukavički izbjegavao direktno sučeljavanje pred TV kamerama sa braniteljima. Pazite paradoksa, čovjek koji bi trebao predstavljati branitelje boji se tih istih branitelja. Pa srce nas uči ako želiš biti ministar branitelja da ih trebaš voljeti kao braću i sestre, a ne bježati od njih kao od neprijatelja. Voditelj tog sramotnog dnevnika „Bog Brother" još se čudi zašto se Glogoški našao uvrijeđenim, što samo dokazuje bešćudnost, neprofesionalnost tih samocenzuiranih kloniranih „novinara" na RTL-u baš kao i na NOVOJ TV koja se isto nije udostojila pozvati u studio predstavnika branitelja ali, jeste u svoj topli studio pozvala Matića. Dakle po njima je „normalno" da hrvatski branitelji invalidi u kolicama daju intervju na kiši i zimi dok Matić mora davati intervju u toplom studiu u koje ga lijepo doveze limuzina sa miomirisnim grijanjem. Zar to nije poraz dostojanstva novinarske profesije!!?

Netko će reći „novinare" RTL i NOVE TV ne plaćaju hrvatski građani-pretplatnici, ali plaćaju javnu HRT koja stoga ima moralnu i etičku dužnost raditi svoj posao profesionalno i objektivno, a ne služiti samo kao promo servis vladajućoj političkoj kasti.  Pošteno je ipak reći čast izuzecima ,poput urednice „Studio4" Ružice Renić Andrijanić, koja je u svoj topli studio pozvala ministra Matića i Sinišu Glavaševića, ali i predstavnike branitelja koji prosvjeduju.  Naravno i nažalost Matić i Siniša nisu se pojavili ali jesu branitelji, što samo govori o hrabrosti i časti Matića i Siniše.

A što radi Milanović? Ne možemo ga zvati premijerom jer pravi premijer je državnik i predstavnik svih građana Hrvatske pa tako i branitelja, a ovaj Milanović zastupa i predstavlja samo Matića i Sinišu , te druge koji sustavno ponižavaju heroje Domovinskog rata. Milanović jedino što zna raditi je stvarati spletke i maglu oko sebe, jer istina je da hrvatski branitelji ne prosvjeduju tamo zbog „visokih mirovina" kako to želi prikazati Milanović već prosvjeduju zbog ponižavanja od strane ove vladajuće političke kaste.

Uostalom, „novinari HRT" -Davor Šalić i ekipa, da ste otišli među te branitelje , nije bitno po noći ili danu, i stisnuli im čvrsto ruku gledajući ravno u oči sve bi shvatili.

Dakle „novinari „ javne HRT, otvorite link i pročitajte članak „Heroji" i vaša i samo vaša sloboda izbora je biti heroj ili kukavica.

HEROJI

 

HEROJI

Iznad svega HRVATSKA

samo Bog je od nje veći

i Hrvatski narod preči...

Snaga i čast!

Audentes deus ipse iuvat!

Finis coronat opus!