General Glasnović u Saboru: Da nije HVO-a danas ne bi sjedili ovdje.

Željko Glasnović, Hrvati u BIH, izbori, HVO, Željko Glasnović, Željko Glasnović, HVO, sabor, Željko Glasnović, dugovi, Željko Glasnović, BIH, izbori, Željko Glasnović, Hrvatska, Željko Glasnović, Hrvatsko novinarsko društvo (, novinar, Željko Glasnović, Hrvati, hrvati izvan domovine
Zastupnik Domoljubne koalicije u Hrvatskom saboru, Željko Glasnović, se kritički osvrnuo na saborsku raspravu o poslovanju Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, u kojem se HVO više puta pomenuo u negativnom kontekstu.

„Da nije HVO-a danas ne bi sjedili ovdje. U obraćanju predsjednika Tuđmana nikada se nisu spominjali HVO nego hrvatske snage. I u strateškom je interesu, i moralna obaveza Hrvatske da se pobrine za mirovine HVO-a. Jer ti su ljudi ostali na svojim ognjištima i u jako teškim okolnostima pokušali preživljavati, a tu su prikazani kao neka šudra koja je vodila privatni rat. Isplaćuju se mirovine partizanskim borcima, mislim za 40 tisuća njih, a HVO se uvijek spominje u nekom negativnom kontekstu. Nemaju prava kao i hrvatski branitelji, to se mora riješiti, to je obaveza Sabora", kazao je Glasnović.