Evo što je sve danas objavljeno na Bandićevom Facebooku

Milan Bandić, Facebook socijalna mreža, Milan Bandić, Zvonimir Hodak, Milan Bandić, politički proces, ivo banac, Miroslav Tuđman, Milan Bandić, rođendan, Milan Bandić, Nova stranka, gradonačelnik Zagreba, sdp h, HDZ Hrvatske, Milan Bandić, novinarka, prijetnje
Na Facebook profilu uhićenog gradonačelnika Milana Bandića danas je izuzetno aktivno.
Osim statusa koji se objavljuju s njegovog profila, tu su i poruke podrške koje objavljuju građani.
Već ujutro objavljena je fotografija Bandića koja je, kako piše, snimljena jučer ujutro. Bandić je fotografiran s buketom cvijeća i kolačima za svoju suprugu Vesnu.

Nakon toga, administrator profila objavio je i informaciju kako grad i nakon uhićenja gradonačelnika 'funkcionira uredno'.
'Zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba dr. sc. Sandra Švaljek danas je na press konferenciji dala izjavu na temu Način funkcioniranja ureda, zavoda i službi Gradske uprave te Zagrebačkog holdinga u odsutnosti gradonačelnika:
Kao što su to već građani saznali iz medija i ovim putem obavještavam i njih i zaposlenike gradskih ureda, zavoda i službi te Zagrebačkog holdinga da je u tijeku pregled određenog broja prostorija i dokumentacije u zgradi Gradske uprave i Zagrebačkog holdinga od strane ovlaštenih institucija. O tom pregledu, zbog osiguravanja neometanog tijeka istrage, ne mogu u ovom trenutku iznositi detalje.

Ispred Gradske uprave građanima grada Zagreba poručujem da Grad funkcionira uredno i sukladno nadležnostima utvrđenim zakonom u svim njegovim elementima. Svi poslovi Grada kojima se ostvaruju potrebe građana redovno se obavljaju, a od zaposlenika Gradske uprave, ureda, zavoda te službi i Zagrebačkog holdinga očekujem da uredno izvršavaju sve svoje redovne obveze. Svi poslovi Zagrebačkog holdinga i njegovih podružnica i s tim povezanih trgovačkih društava također se odvijaju bez ikakvih poteškoća i smetnji.

Na kraju bih vas zamolila za određeno razumijevanje i strpljivost. Mi smo u Gradskoj upravi otvoreni za komunikaciju s javnošću i na vrijeme ćete dobivati sve informacije koje budemo imali. No u ovom trenutku, zamolila bih vas za određeno strpljenje, jer je s obziron na okolnosti, u ovom trenutku prioritet osigurati kvalitetan rad Gradske uprave i Zagrebačkog holdinga.
U međuvremenu, građani su objavili poruke podrške, ističući pozitivne strane i primjere svojih susreta s gradonačelnikom', stoji na stranici.