Beba ustrijeljena u Zadru bori se za život

beba, zadar, život

I dalje je u tijeku kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjim Zadraninom kojeg se sumnjiči da je u utorak oko 11 sati u Zadru, s više pucnjeva iz vatrenog oružja teško ozlijedio 49-godišnjaka i 10-mjesečnu bebu, a zatim u fizičkom sukobu napao 39-godišnjeg muškarca, izvijestila je zadarska Policijska uprava zadarska. Glasnogovornik PU Elis Žodan kaže da će 55-godišnjak tijekom dana, uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje teškog ubojstva u pokušaju, biti priveden pritvorskom nadzorniku.

U Zadru se bore za očev život

Nakon jučerašnje tragedije 10-mjesečna beba je s prostrijelnom ranom glave prevezena u zagrebačku Klaićevu bolnicu, a liječnici zadarske Opće bolnice bore se za život 49-godišnjeg oca.

Neslužbeno se doznaje da je u trenutku pucnjave reagirao 39-godišnji susjed koji se fizički sukobio s napadačem te ga otjerao. Navodno se 55-godišnjak nakon toga sam prijavio zadarskoj policiji.

Također se neslužbeno doznaje da je 55-godišnjak još prije 10 godina uvjetno kažnjen jer je bivšoj supruzi prijetio vatrenim oružjem.

Izvor: Hina|Danas.hr