Diva Grabovčeva život je dala

Diva Grabovčeva život je dala, ali vjeru svojih otaca nikada

01.07.2015. Prve nedjelje u srpnju nakon Petrovdana hodočasti se Divi Grabovčevoj na Kedžaru, prema starom vjerovanju djevojke idu na Vran planinu do spomenika Divi sa zavjetom da se udaju.


Započeli su od nule

Započeli su od nule, a danas za ramske planine zna cijeli svijet

29.06.2015. Članovi Hrvatskog planinarskog društva “Rama”, četiri godine nakon osnutka, od ovog prelijepog mjesta na sjeveru Hercegovine napravili su poželjno planinarsko, izletničko i turističko odredište.

Obilježena 43. obljetnica od dolaska Fenix skupine

Obilježena 43. obljetnica od dolaska Fenix skupine

21.06.2015. U organizaciji Hrvatskog katoličkog dobrotvornog društva, Kluba hrvatskih povratnika iz iseljeništva i Uzdanice obilježena...

Rama: Masovno trovanje

Rama: Masovno trovanje, uzrok nepoznat

20.06.2015. Dom zdravlja u općini Prozor – Rama danas je primio više od 40 pacijenata koji su se žalili na stomačne tegobe, povraćanje, dijareju...

Nakon mraza

Nakon mraza, gotovo iz vedra neba krupa u Donjoj Rami i pljusak u Prozoru oštetili usjeve

04.06.2015. Nakon mraza koji je obilježio kraj proteklog tjedna, jučer se na ramsko podneblje okomila krupa i jak pljusak.

Pogledajte dokumentarni film Uzdol 41

+

Pogledajte dokumentarni film Uzdol 41

06.05.2015. Nakon održanih promocija dokumentarnog filma „Uzdol 41“ u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj, uz suglasnost i odobrenje uzdolskog župnika i producenta ovog filma don Miljenka Džalte, portal Rama-Prozor.info službeno objavljuje dokumentarni film „Uzdol 41“ na Internet.