Uhićen muškarac osumnjičen za silovanje 8-godišnjakinje

roditelji, silovanje, silovanje, crna kronika, orgije, silovanje, pedofilija, silovanje, imam, napastvovanje, prodaja, seks, prostitucija, Osijek, zlostavljanje, Posušje, skandal, silovanje, Švedska, silovanje, prodana djevojčica, Švedska, pedofil, škola, kamere, prodaja žene, otmica, Srbija, napastvovanje, prijevoz, Sarajevo, silovanje, perverznjak, Čapljina, silovanje, strava i užas, Doboj, silovanje, Livno, pokušaj silovanja, jezero livno, učenik, profesorica, udarac, trudnoća, pjesma, tinejdžerica, bolest, djevojčica, most, rijeka, pokušaj samoubojstva, kazna, Ljubuški, Nasilje u obitelji, nasilje, pedofil, pedofilija, strah, silovanje, Željko Ražnatović-Arkan, svjedočanstvo, šokantno, šokantan prizor, prostitucija, djevojčica, silovanje, rat, Srebrenica, Brčko, silovanje, Prin Andrew, robinja, seks navike, silovanje, Zagreb, uhićenje, prostitucija, Bugojno, prostitutka, prevara, majka, muž, djevojka, nož, ubod, prostitucija, uhićenje, silovanje, Brčko, djevojčica, prostitucij
Prema pisanju lokalnih medija, Brčak je djevojčicu silovao u blizini mjesta Prutača kod Brčkog.

Djevojčica je navodno bila na igralištu kod škole, gdje je došao i silovatelj. Za sada nepoznata osoba je primijetila muškarca sa djevojčicom u obližnjem šumarku te je sve kazala ocu osmogodišnjakinje.

On je pošao po svoju kćerku i navodno je Jasmina zatekao na djelu. Policiji je prijavljen cijeli slučaj, a pošto je Jasmin pobjegao, za njim je pokrenuta potraga. Do kraja dana je i uhićen zbog sumnje da je počinio krivično djelo spolnog odnošaja sa djetetom.

Prestravljena djevojčica ljekarima nije dozvolila medicinski pregled.

Mještani ovog naselja tvrde da je Jasmin izuzetno problematična osoba, kao i cijela njegova obitelj, te da gotovo svi imaju obiman policijski dosje.

Mještani su ogorčeni i prestravljeni ovim slučajem te su odlučili da djecu ne šalju u školu dok se ne riješe problemi sa osobama koje žive u ovom naselju, a koje su u sukobu sa zakonom.