'Udario me šakom u nos, vikao gdje sam bila '91., dva puta sam se onesvijestila!'

konobarica, gost, Incident
Dubrovački dnevnik izvijestio je o strašnom napadu alkoholiziranog gosta na konobaricu.

Muškarac je u kafiću stajao dulje vremena u vidno alkoholiziranom stanju te je vrijeđao i uznemiravao grupu djevojaka. Problem je nastao kad ga je nesretna djevojka zamolila da napusti kafić, nakon čega ju je on počeo vrijeđati i vikati na nju.

"Govorio mi je da sam kurvetina, pitao gdje sam bila '91. te kako on ovdje živi već 20 godina i kako ga nitko neće tjerati iz kafića", ispričala je potresena djevojka. Svađa se odvijala ispred ugostiteljskog objekta.

Nakon toga, djevojka se vratila u kafić no muškarac je došao za njom te ju nastavio vrijeđati, nakon čega ju je snažno udario šakom u nos i nastavio ju udarati po licu. U jednom trenutku, uspjela ga je uhvatiti za nogu i oboriti na pod, nakon čega je pobjegla.

Uspjela je pobjeći

"Ni sama ne znam kako sam uspjela doći do taksi stajališta. Tamo sam se dva puta onesvijestila, a kad sam donekle došla k sebi, na mjestu događaja je već bila policija", kroz suze je ispričala pretučena djevojka.

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske potvrdili su kako se jučer u večernjim satima na Pločama dogodilo nasilje nad 19-godišnjakinjom. Prilikom privođenja napadač je vrijeđao policijske službenike.

Djevojka je prevezena u Opću bolnicu Dubrovnik gdje su joj ustanovljene lakše tjelesne ozljede.

Izvor: Dubrovački dnevnik/Danas.hr