Ubojstvo u Bijeljini, likvidiran Siniša Glamočanin

policija bijeljina
Policiji je ubojstvo prijavljeno u 15.35 sati, a na mjestu nesreće policajci su zatekli beživotno tijelo ubijenog muškarca.

Prema prvim nezvaničnim informacijama ubijen je Siniša Glamočanin koji je 2009. godine osuđen na devet godina zatvora zbog sudjelovanja u ubojstvu Milana Mitrašinovića, bivšeg radnika OUP Savski venac. Glamočanin, tada dvadesetdvogodišnjak, je bio optužen da je 18. rujna 2006. na Bežanijskoj kosi, s pokojnim Nevenom Poljčićem (23), takođe iz Bijeljine, iz Opel vektre u pokretu pucao na Mitrašinovića i Dragana Drčelića (21), tada suspendovanog policajca OUP Rakovica.

Mitrašinović je izrešetan i podlegao je na licu mjesta, dok je Drčelić teško ranjen preminuo nekoliko sati kasnije u Urgentnom centru. Osoba koja je ubila Glamočanina je u bjekstvu i odvezla se u crnom džipu i policija traga za njim. Stanari ulice Hajduk Veljka rekli su da ubijeni ne živi u toj ulici i da ga ne poznaju.

Prvi dio očevida nakon ubojstva u Ulici Hajduk Veljka u Bijeljini je zaršen i slijede uobičajene istražne radnje, rekao je dežurni tužitelj bijeljinskog Okružnog tužiteljstva Muhamed Gruhonjić. On je naveo da je ubijen muškarac čiji su inicijali S.G, te da će obdukcija tijela pokazati da li je ubijen jednim ili s više hitaca.