Tragedija: Maturant preminuo u snu

crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, rađanje, porođaj, bolnica, crna kronika, crna kronika, Posušje, pokušaj samoubojstva, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, drežnica, prometna nesreća, Mostar, hitna pomoć, vrućina, crna kronika, crna kronika, hitna pomoć, Šibenik, crna kronika, crna kronika, crna kronika, rukometaš, smrt, smrt na terenu, pokušaj samoubojstva, Orašje, crna kronika, braća, Infarkt, italija, prometna nesreća, zadar, pogibija, Beograd, tragedija, crna kronika, Split, petarda, ozljeda, crna kronika, telefon, perverznjak, uhićenje, hitna pomoć, Split, tablete, maloljetnice, hitna pomoć, Mostar, rađanje, prometna nesreća, Mostar, Grabovica, crna kronika, crna kronika, crna kronika, Stolac, radnik, pogibija, stojan vrlić, mrtvac, Ilići, navijač, Hrvatska, frankfurt, pogibija, beba, smrt, šok, temperatura, sanski most, dječak, pogibija, prometna nesreća, Polog, prometna nesreća, Banja luka, crna kronika, em
...koje je otključala vijest da je preminuo gimnazijalac Emir Jugo, koji se kao i oni spremao za proslavu najvažnijeg dana za svakog srednjoškolca, prenosi Glas Srpske.

Osamnaestogodišnjak je preminuo u snu u noći između utorka i srijede u obiteljskoj kući u naselju Babovac u Prnjavoru. Nalaz dežurnog patologa prnjavorskog Doma zdravlja pokazuje da je mladića u snu pokosio srčani udar.

Šokantna vijest ostavila je u nevjerici sve koji su ga poznavali. Emir je jučer ujutro trebao s prijateljima iz Gimnazije i maturantima Centra srednjih škola krenuti na maturalni izlet pokraj rijeke Ukrine.

Prijatelji su ga iščekivali, a kako se nije pojavljivao, pozvali su Emirovu baku, s kojom je živio.

Kad je otišla u Emirovu sobu, zatekla ga je mrtvog u krevetu. Ne sluteći nesreću, dio njegovih školskih prijatelja je uz pjesmu i veselje prošetao prnjavorskim ulicama.

Samo nekoliko trenutaka kasnije zanijemjeli su od tuge. Pjesmu su zamijenili jecaji, a sretna lica beskrajna tuga. Ravnateljica Gimnazije u Prnjavoru, Ljubinka Stanić kaže da je vijest o Emirovoj smrti cijelu školu ostavila u šoku.

- U šoku sam otkako sam čula za Emirovu preranu smrt. I njegovi prijatelji su u šoku, svi su u suzama. Kako povjerovati da se ovo dogodilo. U školi još nitko nije svjestan kolika nas je tragedija zadesila - rekla je Stanićeva.

Istaknula je da je Emir bio uzoran mladić. - Emir je bio iznimno inteligentan mladić, vrlo dobar učenik. Bavio se i sportom, trenirao je košarku. Ni po čemu se nije dala naslutiti ovakva tragedija - kazala je Stanić i dodala kako ne zna je li mladić imao zdravstvenih problema.

Maturalna večer prvobitno je bila planirana 27. svibnja, ali Ljubinka Stanić kaže da sada ništa ne znaju. - Sutra bi sva djeca trebala doći u školu i porazgovarati sa svojim razrednicima. Još se ništa ne zna, svi smo slomljeni ovom tragedijom - rekla je Stanić, prenosi Glas Srpske.