Supruga Vlade Divca optužena za ubojstvo na Brankovom mostu!

Snežana Ana i Vlada Divac

Da li je to dno ljudsko?, napisala je Snežana Ana Divac, supruga proslavljenoga košarkaša Vlada Divca, na svom “Twitter” nalogu na optužbe koje su se pojavile na jednom beogradskom portalu.

Naime, Srbijom je sinoć prostrujala "vijest" da je ona odgovorna za smrt mladog Luke Jovanovića (21), koji je pregažen na Brankovom mostu 25. lipnja, prenosi "Kurir".

"Ja vozim sivog, običnog minija. Eno mi ga u garaži u zgradi parkiran. A da li će se itko baviti onima koji su me ubojicom nazvali? Bilo tko?", upitala je javno Snežana Divac na društvenoj mreži.

Njeno pitanje izazvalo je živu aktivnost na "Twitteru" i brojne komentare, prije svega, podrške. Mnogi koji su se uključili u diskusiju mišljenja su da Ana treba i da tuži one koji su je tek tako optužili za ubojstvo.

Mladi Luka Jovanović (21) pregažen je na Brankovom mostu 25. lipnja. Pokosio ga je automobil marke "Mini cooper countryman". Luka je izdahnuo dva dana kasnije u Urgentnom centru. Kamere na mostu snimile su auto koji mu je nanio smrtonosne povrede, a srbijanska policija je u međuvremenu potvrdila da zajedno sa Interpolom traga za vlasnikom tog vozila koje navodno ima švicarsku ili italijansku registraciju. Postoji i mogućnost da je vozilo prodano nekom u Srbiji koji ga i dalje vozi na strane tablice.