Strava u Lipnici kod Tuzle

policija, Speed, MUP ZHŽ, Mario Miličević, Zoran Galić, pas tragač, Marko Banožić, Trebinje, šverc, pljačka, kokain, ubojstvo, bomba, udes, prometna nesreća, tučnjava, huligani, pljačka, banka, Beograd, ubojstvo, Srbija, droga, Mostar, Dragan Paravinja, Antonija Bilić, prometna nesreća, Jablanica, samoubojstvo, Sarajevo, Atif Dudaković, ružići, prijetnje, policija, Incident, tv 1, Mostar, Trebinje, djelatnik, radnik, alem džemić, prometna nesreća, osuda, Anto Kafadar, Vitez, pogibija, Mostar, uhićenje, razbojnik, Ljubuški, kablovi, provala, Ljubuški, napad, štefica galić, lažna dojava, Mostar, bomba, GOŠK, napad, huligani, NK GOŠK, priopćenje, puška, bombe, Mostar, pokušaj ubojstva, samoubojstvo, našice, Mostar, policija, potjera, Mostar, Stolac, pljačka, prometna nezgoda, lašva, pogibija, sletjeli u trebižat, prometna nesreća, Čapljina, Posušje, prometna nesreća, pogibija, stravična prometna nesreča, prijateljice, tragedija, kutina, pu mostar, black pearl, zoran kapet
Dvoje malodobne djece ubijeno je u srijedu u mjestu Lipnici kod Tuzle u Bosni i Hercegovini a kao ubojica je identificiran njihov otac koji je nakon ovog teškog zločina pokušao počiniti samoubojstvo.Glasnogovornik policije Tuzlanske županije Izudin Šarić potvrdio je kako je ubijeno dvoje djece a njihov otac je u teškom stanju prebačen u bolnicu.
»Muškarac je pucao u dvoje djece a zatim je pokušao izvršiti samoubojstvo«, kazao je Šarić nakon zločina počinjenog u večernjim satima.

»Dnevni avaz« je objavio kako je ubojica osoba po imenu Nešad Đedović (32). On je u svom automobilu iz vatrenog oružja ustrijelio dvanestogodišnju kćer i sina koji je imao pet i pol godina. Nakon toga je nekoliko metaka ispalio i u sebe.

Djevojčica je ubijena na mjestu a dječak je još davao znakove života kada je prispjela hitna pomoć no ubrzo je i on preminuo.

Policija pokušava utvrditi motiv ovog zločina a prema medijskim navodima djeca su živjela s ocem nakon što ih je majka napustila i otišla u Njemačku