Strava i užas u Karlovcu: Tri učenika Šumarske škole kolegu silovali nogom od stolice?

zlostavljanje, Srbija, pedofilija, droga, italija, dječak, djevojčica, promjena spola, silovanje, zlostavljanje, karlovac, silovanje, Srbija, zlostavljanje, obljuba, zlostavljanje, Srbija, seks, kobila, zlostavljanje, pakao, zlostavljanje, Srbija, dijete, pijanstvo, Tuzla, autizam, zlostavljanje, djevojke, strava, škola, zlostavljanje, dječak, silovanje, zabava, šala, okrutnost, ledeni izazov, tinejdžeri, dječak, silovanje, stravično, strava, orgije, ubojstvo, pedofilija, Međugorje, silovanje, silovanja, skandal, škola
Dječak iz okolice Karlovca je pritom navodno ozlijeđen i oporavlja se u bolnici, a trojica nasilnika izbačena su iz škole, navodi KAportal.hr.

Glasnogovornica PU karlovačke Tamara Grčić potvrdila je da su iz spomenute škole u petak zaprimili prijavu protiv trojice maloljetnika zbog sumnje na nasilničko ponašanje, no detalje nije mogla iznostiti jer je istraga u tijeku, kao i zbog toga jer su akteri maloljetne osobe.

Zbog događaja je održana hitna sjednica Školskog vijeća na kojoj je i odlučeno da se stvar preda u ruke policije, a nasilnici udalje iz škole. Ipak, ravnatelj škole Robert Erdeljac kaže kako je slučaj prenapuhan.

- Stvar nije takva kakvom se prikazuje. Slučaj nije bezazlen, ali nije niti takav kako izgleda. Poduzeli smo sve mjere, prijavili slučaj policiji u Karlovcu i Centru za socijalnu skrb, a djeca su udaljena iz škole i neće pohađati nastavu sve dok se ne utvrde sve okolnosti - rekao je ravnatelj Šumarsko-drvodjeljske škole Robert Erdeljac, dodajući kako nije bila riječ o seksualnom zlostavljanju već "samo" o zlostavljanju.

O detaljima događaja će ravnatelj Erdeljac javnost izvjestiti na sutrašnjoj konferenciji za medije.

Mnogi su se u Karlovcu prisjetili slučaja iz devedesetih godina, kada je u Učeničkom domu jedan učenik Šumarske škole, inače Vrbovčanin, silovan nogom od stolice, a od posljedica zlostavljanja je preminuo.

Takav način zlostavljnja bio je svojevrsna inicijacija učenika - stanovnika Učeničkog doma kojih je bilo iz svih djelova Hrvatske s obzirom da jedino Karlovac ima Šumarsku školu.