Samoubojstvo dječaka u Čitluku zbog loših ocjena?

granična policija, prometna bulevar, crna kronika, MUP HNŽ, HDZ 1990, izgred, napad, ribič, samoubojstvo, Čitluk, samoubojstvo, Bihać, samoubojstvo, avaz, krađa, igor ćorić, Trebinje, bmw, pljačka, ljekarna, Mostar, lupriv, Livno, krađa, psi, dijete, baka, samoubojstvo, Zagreb, ubojstvo, profesorica, Sarajevo, samoubojstvo, pucnjava, Jasenica, policija, Vrgorac, samoubojstvo, Trebinje, pucnjava, puška, prometna nesreća, studentice, modriča, Split, benzin, drama, ubojstvo, samoubojstvo, loznica, Kosa Stojković, žena, bolnica, horor, Zagreb, samoubojstvo, Orašje, samoubojstva, HNŽ, ubojstvo, samoubojstvo, Beograd, ljubavnica, ubojstvo, muž, žena, prozor, šamar, Kupres, teška prometna nesreća, Osijek, drama, ubojtsvo, samoubojstvo, Mostar, masovna tučnjava, Buna, Policijski dužnosnici, sud bih, ratni zločin, sloboda, teška prometna nesreća, Zagreb, muškarac, pucnjava, Split, Vlatko Vidaković, Osijek, ubojstvo, zenica, bomba, Zagreb, ubojstvo, haris godinjak,  preminuo je

...učenik čitlučke Osnovne škole, a kao motiv, saznajemo iz policijskih izvora, su se jučer spominjale slabe ocjene u školi. U MUP-u Hercegovačko-neretvanske županije potvrđeno nam je da su dobili informaciju kako je u obiteljskoj kući u mjestu Vionica, općina Čitluk, samoubojstvo izvršilo dijete.

Velika tragedija u Čitluku: Objesio se 12-godišnji dječak

Nije bilo pomoći

Odmah su na lice mjesta upućeni ekipa Hitne pomoći i policijska ophodnja. Nažalost, liječnik je po dolasku mogao samo konstatirati smrt dječaka. Dječak je, kako su nam potvrdili u policiji, samoubojstvo izvršio objesivši se u kući.
Ovaj tragični slučaj potresao je jučer naselje Vionicu i okolicu, a vijest se brzo širila. Nitko nije mogao povjerovati u vijest da je samoubojstvo izvršilo tako mlado dijete, a kao motiv se navodila slaba ocjena u školi. U policiji i Županijskom tužiteljstvu nisu mogli iznositi previše detalja o ovome slučaju, obrazloživši to činjenicom da je u pitanju dijete, ali i da istraga traje.

Nema kaznenog djela

Očevid su izvršili pripadnici kriminalističke policije koji su sačinili zapisnik o tragičnom slučaju koji će biti predan Županijskom tužiteljstvu, odnosno postupajućem tužitelju. U Tužiteljstvu također nisu iznosili detalje o ovome slučaju. Tek nam je potvrđeno da je dijete izvršilo samoubojstvo i da se obdukcija tijela neće izvršiti s obzirom na okolnosti. Utvrđeno je kako nema kaznenog djela, tj., nema utjecaja neke druge osobe zbog čega se ne sumnja u počinjeno kazneno djelo. Tijelo je nakon završenog očevida predano obitelji radi organiziranja pokopa.

dnevni list