Policajca u Mostaru prijavili da je zlostavljao djevojčicu

teroristički napad, teroristi, MUP HNŽ, Mostar, teroristi, teroristički napad, pedofilija, pedofili, Policijski dužnosnici, policija, MUP HNŽ, HNŽ, policija, HNŽ, MUP HNŽ, MUP HNŽ, izvješće, Mostar, krađa navika, MUP HNŽ, Mostar, krađa navika, MUP HNŽ, MUP HNŽ, prometne nezgode, Mostar, provala, MUP HNŽ, akcija, MUP HNŽ, oglas, MUP HNŽ, Nova godina

... roditelji 13-godišnje djevojčice u Mostaru prijavili da im je zlostavljao kćerku.

Dnevni avaz piše kako nitko u MUP-u slučaj nije htio službeno potvrditi, no pozivajući se na izvor upućen u istragu, objavili su kako je ovaj inspektor prijavljen da je zajedno s jednim prijateljem bludničio nad dvjema maloljetnicama, od kojih mlađa ima samo 13 godina.

Tereti ih se da su se sporne večeri vozili automobilom kada su sreli dvije djevojčice s kojima se, navodno, odranije poznaju. Nakon toga otišli su u jedan stan. „Valjda su pili te nečim omamili maloljetnice, vjerojatno ekstazijem.

Prema njihovim izjavama, bilo je diranja po stidnim dijelovima tijela, bez opiranja i na tome se sve završilo. Kasnije je jedna, kad se otrijeznila roditeljima ispričala ovaj slučaj i oni su pokrenuli i prijavili ovaj slučaj, odnosno podnijeli su kaznenu prijavu Tužiteljstvu", rekao je za Avaz izvor upućen u istragu.

Inače, spomenutog policajca nedavno su kolege iz MUP-a prozivali zbog droge, ali i da je surađivao s osumnjičenima za razna kaznena djela, ali s druge strane, pojedinci koji su tada bili uhićeni, tvrdili su da se ovom policajcu podmeće te da je riječ o običnim frakcijskim borbama u MUP-u.

Foto: Ilustracija