Nije se uplašio ucjenjivanja

žene, seks, godine, seks, sitnice, seks, priglup čovjek, muškarci, seks, kriminalci, žene, seks, razlozi, seks, piramida, načini, izluđivanje, muškarci, seks, odšteta, službeni put, žene, kupaonica, hercegovački vicevi, ljubavnica, golf, ucjena,  neudana konobarica, ucjenjivala ljubavnika, žena, seks kod žena, stvari, uzbuđenje, bračna nevjera, nevjera, ljubavnica, Broj ljubavnica, žena ili ljubavnica, prevara, ljubavnica, žena ili ljubavnica
Do osam godina zatvora prijeti 22-godišnjakinji koja je ucjenjivala svog ljubavnika snimkama njihovog seksa. Ne, nije riječ o nekoj nevjerojatnoj inozemnoj priči već hrvatskom slučaju koji će se uskoro početi rasplitati na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu.

Na optuženičku klupu sjesti će 22-godišnja neudana konobarica, majka kćerkice, koja se upustila u vezu s oženjenim muškarcem.

Prema optužnici što ju je protiv nje podiglo Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu, par je 4. listopada prošle godine imao intimni odnos u stanu u kojem je malađahna konobarica živjela. Da je očito sve isplanirala potvrđuje i to što je u ormaru sa staklenim vratima u dnevnom boravku nekoliko dana ranije sakrila kameru.

Svoje seksualno druženje s muškarcem tako je i snimila, te mu naknadno dala i USB stick na kojem se snimka nalazila. Uslijedio je zahtjev da joj plati 13.500 eura! Prvu poruku kojom ga je tražila novac poslala mu je s tuđeg mobitela, a ona je glasila: »13.500 eura, ponedjeljak, odgovori na moj broj«. Iznenađeni ljubavnik ubrzo je i odgovorio.

»Zar misliš da 13.500 eura imam kod sebe u džepu?«. No, 22-godišnjakinju to nije nimalo omelo, već mu je mirno uzvratila: »OK, do kada će biti?« Dobila je odgovor da će joj se ljubavnik javiti u ponedjeljak.

U međuvremenu, bez da je 22-godišnjakinja išta slutila, muškarac je slučaj prijavio policiji. Očito mu nije padalo na pamet trpiti pokušaje iznude, niti platiti iznos što ga je djevojka platila.

Ona je pak, ništa ne sluteći, poslala novu poruku u kojoj mu je zaprijetila da će »ukoliko do srijede ne bude ispostavio novac snimku njihovog seksa poslati«. Nije u tom trenutku još precizirala ni kamo ni kome.

Ustrajna da iznudi novac od svoje žrtve 22-godišnjakinja je dogovorila sastanak 8. listopada 2014. godine na Jarunu. Tamo joj je ljubavnik trebao donijeti novac. Kasnije se predomislila te mu počela slati brojne poruke inzistirajući da joj novac ubaci kroz prozor stana u kojem su i imali seksualni susret.

Obećavala mu je da će mu naknadno dati i svoj primjerak sporne snimka. »Ukoliko to ne učiniš snimku ću poslati tvojim roditeljima i tvojoj supruzi«, pisala je dalje u porukama 22-godišnjakinja. Kako muškarac nije pristao ubacivati novac kroz prozor uslijedio je dogovor za novi susret - 10. listopad u »McDonaldsu« na Rudeškoj cesti.

Tako je na kraju i bilo. U 12.5 sati djevojka je od svog ljubavnika preuzela žutu kovertu. No, u njoj su se umjesto traženih 13.500 eura nalazile tri novčanice obilježene UV olovkom što je iznuđivani muškarac organizirao iz pomoć policije.

Djevojka mu je nakon toga predala USB stick i memorijsku karticu na kojima se trebala nalaziti snimka njihovog intimnog druženja. Nakon toga nije stigla daleko jer su je uhitili trešnjevački policajci. Na teret joj je stavljen pokušaj iznude za što zakon predviđa kaznu i do osam godina zatvora, te neovlašteno simanje koje se kažnjava s godinom dana zatvora.

U svojoj je obrani tijekom istrage 22-godišnjakinja priznala sve za što je okrivljena, a sada je na sudu da joj za to odmjeri i kaznu.