Nećak Branimira Glavaša pronađen mrtav

namještanje utakmica, silovanje, pljačka, tučnjava, prometna nesreća, droga, Sipa, krađa, napad, novinar, ubojstvo, Orašje, pucnjava, pucnjava, ranjavanje, Sarajevo, nk šibenik, pekara, krađa, Međugorje, glamoč, pokušaj ubojstva, prometna nesreća, kobilovača, samoubojstvo, opine, prometna nesreća, potpolje, Livno, kosturnica, maloljetnici, Tomislavgrad, prometna nesreća, MUP HBŽ, prometna nesreća, žepče, pogibija, Drniš, prometna nesreća, ubojstvo, profesorica, Zagreb, policijska uprava, Mostar, policija, zapaljeno vozilo, prometna nesreća, Čapljina, ubojstvo, samoubojstvo, Ljubuški, prekršaj, kazna, Imotski, svekrva, otrov, heroin, šverc, karlovac, Posušje, krađa, zlato, Buna, sudar, prometna nesreća, drvar, Kupres, MUP HBŽ, prometna nesreća, Sarajevo, Mostar, pljačka, provala, Mostar, prometna nesreća, prometna nesreća, Slavonija, ubojstvo, Zagreb, prometna nesreća, pogibija, Metković, prometna nesreća, prometna nesreća, stravično, Kutjevo, prometna nesreća, Zagreb, s
Njegova majka koja inače živi u Varaždinu alarmirala je susjede da izvide gdje je jer joj se od ponedjeljka popodne nije joj javljao na telefon. U posjeti joj je bio u nedjelju, a predvečer u ponedjeljak je umro od srčanog udara.

-Živio je sam. Najbolji prijatelj mu je bio taj pas koji je imao svoj poseban krevetić. Nikad nije odavao da ga nešto muči ili da je bolestan. Mrtvozornik je rekao da je Antina kuća k'o apoteka. Čista i uredna. Vječito ju je prao, glancao. Susjed za poželjet - priča nam jedna od prvih Antinih susjeda koja trenutno vodi brigu o Antinom psu te se nada da će Apija netko udomiti.

Antina majka je shrvana. Nakon gubitka muža, ostala je i bez sina.

-Bila je tu u selu da organizira sprovod i prijevoz tijela sa patologije. Pokopat će sina na gradskom groblju u Varaždinu gdje imaju grobnicu. Inače, o uhićenju brata njegovog oca, Branimira, Ante nije rado govorio. Kao da ga je bilo stid - zaključuju još susjedi.


HAJDI KARAKAŠ JAKUBIN/Slobodna Dalmacija