'Majka sotonistica natjerala me da spavam s 1800 muškaraca'

knjiga, zlostavljanje, sekta

Inicirali su ju još kao djevojčicu i to tako što je morala gledati mamu kako spolno zadovoljava vođu kulta Colina Batleya (48) koji ju je više puta silovao nakon što je napunila 11 godina. S 14 je morala sudjelovati u grupnom seksu s majkom, Batleyem koji joj je kasnije postao očuh, i susjedima.

Policija je 2011. godine zbog zlostavljanja djeteta uhitila Jacqueline Marling, Batleya i njegovu bivšu suprugu te prostitutku koja je često svraćala u njegovu kuću.

Na sudu su svjedoci ispričali da je vođa kulta nosio halje i mantrao prije seksa sa svojim sljedbenicama i djecom. Nedjeljom navečer skupljali bi se u njegovoj kući gdje je u dnevnom boravku imao 'oltar' kraj kojeg je držao zmije. On je osuđen na 11, a Anabellina mama na 12 godina zatvora.

Batleyeva 'učenja' temeljila su se na djelu Aleistera Crowleya 'Knjiga zakona' te su uvjeravali djecu da se seksom s odraslima približavaju bogu.

Danju sam bila školarka, noću seksualna robinja. Bilo je toliko užasno da sam se pokušala ubiti, kazala je. Sa 17 je ostala trudna s Batleyem. Godinu kasnije pobjegla je usred noći te majku i očuha nije vidjela sve do suđenja.

Otišla sam na sud vidjeti majku u nadi da će mi reći da je za sve on kriv, da je ona bila pod njegovim činima. No nije to rekla. Samo me je pitala što radim u sudnici. Nije se pokajala. Pošto sam i sama majka, ne mogu vjerovati kako se ona odnosila prema meni. To je neprirodno i okrutno. No nema smisla biti u depresiji zbog toga. Treba živjeti za budućnost. Ništa me ne može povrijediti kao njih dvoje, no zbog toga sam snažnija, zaključila je i dodala da se nada da će njena knjiga potaknuti ljude da obrate pozornost na okruženje u kojem žive.

Zlostavljana djeca su svuda oko nas. Samo jedan čovjek ih treba zamijetiti i to će nekome spasiti život, kazala je Anabelle koja danas ima dvoje djece, javlja Daily Mail.

Izvor: 24sata.hr