Kupio djevojci automobil pa je u njemu zatekao s ljubavnikom!?

FK Željezničar, NK Široki Brijeg, Neredi, MUP ŽZH, Široki Brijeg, prometna, prometna nezgoda, jurnjava , bijeg, preljub, preljubnik, preljubnica, USKOK-ove optužbe, uskok, prometni policajac, policajac, Vitez, teža prometna nesreća, stravična prometna nesreča, teška prometna nesreća, Mostar, Jablanica, cisterna, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, optužnica, Sipa, tužiteljstvo

... Muhamed B. iz Hadžića, doznaje "Dnevni avaz" iz izvora bliskih MUP-u ŽS. 

Kako je rečeno, Muhamed B. svojoj djevojci Saneli H. kupio je automobil u kojem ju je kasnije zatekao u vrelom zagrljaju s ljubavnikom Anesom S. Na saslušanju u policiji navodno je rekao da je krenuo kod nje nakon što mu se ona prethodno nije javljala.

Kada je stigao pred njenu kuću u naselju Pofalići, zatekao ju je u Audiju s ljubavnikom, nakon čega je svojim terencem Volkswagen Touareg krenuo na njih. Ljubavnici su se dali u paničan bijeg, ali on nije odustajao od potjere, želeći dijeliti pravdu svojim rukama.

Tijekom potjere sarajevskim ulicama Muhamed B. je oštetio više automobila, a ljubavnici su uspjeli umaći na sigurno nakon što mu je policija u naselju Velešići prepriječila put.

Protiv ljubomornog Sarajlije MUP ŽS će pokrenuti prijavu zbog nanošenje materijalne štete i ugrožavanja sigurnosti u prometu.