Doživjela jednu od najgorih noćnih mora - živu je pokopali

grčka policija, živa zakopana
Nekoliko ljudi bilo je na mjesnom groblju u gradiću nedaleko od Soluna kada su čuli lupanje i prigušene zvukove iz grobnice, u koju je sat ranije bila sahranjena žena, izvijestila je policija.

Poznato je da je 45-godišnja žena bolovala od karcinoma, a od čega je, potvrdili su liječnici, na posljetku i umrla. Sahranjena je na groblju u Perai na sjeveru Grčke. Nedugo nakon što je posljednja grupa rodbine napustila groblje, stanovnici i skupina djece koja se igrala u blizini čuli su kako iz groba ženski glas zapomaže i doziva u pomoć.

Pozvali su policiju, a potom počeli iskopavati lijes kako bi je spasili, ali nesretna žena se u međuvremenu u lijesu ugušila, prenosi BBC pisanje grčkih medija.

Liječnica: Ja u to jednostavno ne vjerujem

Međutim, liječnica koja je pregledala tijelo na groblju tvrdi da je žena već satima bila mrtva i da nikako nije mogla "oživjeti".

"Ja u to jednostavno ne vjerujem", kazala je liječnica Chrissi Matsikoudi za grčki TV kanal Mega. Dodala je da su liječnici, prije nego li su proglasili smrt, napravili nekoliko testova, među ostalim provjerili su i rad srca, i sve je potvrđivalo da je žena mrtva. Grčka liječnica kaže da je nemoguće da netko, u stanju kada nastupi mrtvačka ukočenost, tj. kada se ukrute mišići, udara po lijesu i viče.

Tijelo nesretne žene je završilo na patologiji, kako bi se utvrdilo kad je nastupila smrt. Obitelj razmišlja o podizanju tužbe protiv odgovornih na klinici za tumore, gdje se žena liječila.

Danas.hr