Došao da 'kupi ljubav', a ostao bez mobitela i 120 KM

prostitutka Tuzla
Incident se dogodio na mjestu gdje ordiniraju tuzlanske "prodavačice ljubavi", a u napadu nepoznatih osoba, muškarac iz Lukavca je ostao bez mobitela i 120 KM.

Kako se neslužbeno doznaje, Lukavčanin je s prostitutkom pokušao dogovoriti posao, ali su ga s leđa napala dvojica nepoznatih muškaraca, koja su mu otela mobitel i novac te se zaputili u nepoznatom smjeru.

Razbojništvo je prijavljeno službenicima MUP-a Tuzlanske županije, koji trebaju utvrditi da li je prostitutka bila u dogovoru sa napadačima ili su oni dobro isplanirali napad u trenutku kada je do nje došla još jedna mušterija u nizu.

Inače, kako neslužbeno doznaje Dnevni avaz, ista prostitutka je tijekom prošlog tjedna imala još jedno neugodno iskustvo. Nakon što je "pogodila posao" sa muškarcem iz Brčkog, njih dvoje su se zaputili ka naselju Bukinje, ali na tom putu došlo je do prevrtanja vozila u kojem su bili. Težih povreda nije bilo, a prostitutka se vrlo brzo vratila na svoje "radno mjesto".

Inače, u svibnju ove godine preminula je A.S. (40), prostitutka koja je "radila" u blizini petlje Šićki Brod. Špekulisalo se kako je bila, navodno, zaražena virusom HIV, što je izazvalo paniku među njenim mušterijama. Nalaz obdukcije nikada nije javno obznanjen, a Tužilaštvo Tuzlanske županije je zaključilo cijeli slučaj.

Prostituiranje žena i djevojaka na prostorima Šićkog Broda i nije neka novost. Desetak kilometara od centra Tuzle u po bijela dana, ali i noćnim satima, možete susreti "prodavačice ljubavi" koje dogovaraju posao sa potencijalnim mušterijama. I tako godinama unazad.

- Posla je sve manje. Mušterijama naplaćujemo 30 KM za oralni i 50 KM za klasični seks, ali se nekada ne pridržavamo tih tarifa. Sve je stvar dogovora - kazala nam je jedna od "prodavačica ljubavi" koja ordinira kod petlje Šićki Brod.

Nakon Alisine smrti, govori ona, ostale su tri ili četiri žene koje pružaju usluge "najstarijeg zanata", a jedan od njihovih mušterija imao je u subotu neugodno iskustvo kada je napadnut i opljačkan.